Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі котлети з начинкою?
Начинка для котлет може бути будь - овочі, гриби з цибулею, сир. У цьому рецепті пропонується швидкий варіант начинки - з свіжих печериць і болгарського перцю. Обсмажувати продукти для начинки не потрібно, тому час приготування значно скорочується.
Необхідні продукти

100 грам свіжих або заморожених печериць
500 грам курячого фаршу
Одне яйце
Один болгарський перець
Півтори столових ложки борошна
Пучок кропу
Панірувальні сухарі
Рослинна олія
Сіль, мелений перець і спеції за смаком

Приготування

У готовий фарш додаємо яйце, борошно, сіль, перець, можна додати улюблені спеції і приправи. Добре вимішуємо.
Для начинки дрібно ріжемо кріп. Гриби нарізаємо кубиками (якщо заморожені - розморозити). Перець теж ріжемо кубиками. Змішуємо зелень з грибами і болгарським перцем, солимо за смаком. Начинка готова.
З фаршу робимо невелику коржик, викладаємо в середину трохи начинки, формуємо котлетку. Обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до рум'яного кольору. За часом це займає хвилин 15. Щоб начинка краще пропарилася, можна накрити котлети кришкою, а коли перевернете кришку зняти.
Просмотров: 771
Категория: Рецепти |
| Теги: начинка, начинки

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з вершковим соусом і грибами
Печиво серпантин
Мигдальне поліно
Торт для ангела
Закритий лимонний пиріг
Закусочний рулет з серця
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: