Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети з начинкою?
![]() Необхідні продукти 100 грам свіжих або заморожених печериць 500 грам курячого фаршу Одне яйце Один болгарський перець Півтори столових ложки борошна Пучок кропу Панірувальні сухарі Рослинна олія Сіль, мелений перець і спеції за смаком Приготування У готовий фарш додаємо яйце, борошно, сіль, перець, можна додати улюблені спеції і приправи. Добре вимішуємо. Для начинки дрібно ріжемо кріп. Гриби нарізаємо кубиками (якщо заморожені - розморозити). Перець теж ріжемо кубиками. Змішуємо зелень з грибами і болгарським перцем, солимо за смаком. Начинка готова. З фаршу робимо невелику коржик, викладаємо в середину трохи начинки, формуємо котлетку. Обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з двох боків до рум'яного кольору. За часом це займає хвилин 15. Щоб начинка краще пропарилася, можна накрити котлети кришкою, а коли перевернете кришку зняти. | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |