Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети з кислою капустою?
Часто котлети, запекаемые в духовці, знизу пригорають. Є хороший спосіб як цього уникнути. На деко або у форму потрібно покласти листи капусти і на них розкласти котлети. Що знадобиться для приготування 200 грам квашеної капусти 400 грам курячого фаршу Одна цибулина Дві скибочки білого хліба Чверть склянки молока або води Половина чайної ложки солі і перець (додавайте все за смаком) Приготування Спробуйте капусту на смак. Якщо вона вам здалася занадто кислим, то промийте її водою. Якщо і після цього вона залишається кислою, потушкуйте в олії трохи свіжої капусти, додайте квашену і тушкуйте до м'якості. Остудіть і змішуйте з фаршем. Розмочіть в молоці або у воді скибочки хліба, злегка відіжміть. Цибулю, хліб і капусту пропустіть через м'ясорубку, змішайте з фаршем. Приправте сіллю і перцем і добре вимішайте. Сформуйте котлети. На дно форми покладіть чисті сухі капустяне листя і розкладіть на них котлети. Зверху котлети можна змастити сметаною. Поставити в духовку і запікати півгодини при температурі 180 градусів. Такі ж котлети можна робити і в пароварці. | |
Просмотров: 654 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |