Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі котлети з кислою капустою?
Часто котлети, запекаемые в духовці, знизу пригорають. Є хороший спосіб як цього уникнути. На деко або у форму потрібно покласти листи капусти і на них розкласти котлети.
Що знадобиться для приготування

200 грам квашеної капусти
400 грам курячого фаршу
Одна цибулина
Дві скибочки білого хліба
Чверть склянки молока або води
Половина чайної ложки солі і перець (додавайте все за смаком)

Приготування

Спробуйте капусту на смак. Якщо вона вам здалася занадто кислим, то промийте її водою. Якщо і після цього вона залишається кислою, потушкуйте в олії трохи свіжої капусти, додайте квашену і тушкуйте до м'якості. Остудіть і змішуйте з фаршем.
Розмочіть в молоці або у воді скибочки хліба, злегка відіжміть. Цибулю, хліб і капусту пропустіть через м'ясорубку, змішайте з фаршем. Приправте сіллю і перцем і добре вимішайте. Сформуйте котлети. На дно форми покладіть чисті сухі капустяне листя і розкладіть на них котлети. Зверху котлети можна змастити сметаною. Поставити в духовку і запікати півгодини при температурі 180 градусів.
Такі ж котлети можна робити і в пароварці.
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, скибочки

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Яблучний насипний пиріг
Пиріг "Зебра"
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Пиріг з сиром
Кекс "Мармурова"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: