Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі кнелі зі шпинатом?
Особливо такі ніжні кнелі припадуть до смаку дітям. Готуються вони у вершковому соусі і виходять соковитими, м'якими - чудове дієтичне блюдо. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Одне яйце 150 г свіжого або замороженого шпинату Три - чотири столові ложки манки Сіль і перець за смаком Для соусу Столова ложка з гіркою борошна Дві столові ложки вершкового масла Склянку курячого бульйону Склянку нежирних вершків Сіль і перець за смаком Приготування Якщо берете заморожений шпинат, то його потрібно розморозити. Свіжий помити і дрібно порубати. Куряче філе прокручуємо через м'ясорубку, додаємо шпинат, яйце, солимо і перчимо за смаком. Вимішуємо, потім додаємо манку. Залишаємо на двадцять хвилин, щоб манка ввібрала вологу і набухла. Доводимо воду до кипіння, підсолюємо. Столовою ложкою набираємо фарш, формуємо великі кнелі і опускаємо їх у киплячу воду. Варимо поки не спливуть (хвилин 5 - 7). Готові кнелі перекладаємо в сотейник. Робимо соус. У сковорідці розтопити масло, покласти борошно, трохи прожарити і влити бульйон. Щоб не утворилися грудочки, суміш потрібно постійно перемішувати. Потім влити вершки, приправити сіллю і перцем, варити п'ять хвилин при слабкому кипінні. Залити соусом кнелі, прогріти десять хвилин і подавати з будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 548 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |