Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі кнелі зі шпинатом?
Особливо такі ніжні кнелі припадуть до смаку дітям. Готуються вони у вершковому соусі і виходять соковитими, м'якими - чудове дієтичне блюдо.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячого філе
Одне яйце
150 г свіжого або замороженого шпинату
Три - чотири столові ложки манки
Сіль і перець за смаком

Для соусу

Столова ложка з гіркою борошна
Дві столові ложки вершкового масла
Склянку курячого бульйону
Склянку нежирних вершків
Сіль і перець за смаком

Приготування

Якщо берете заморожений шпинат, то його потрібно розморозити. Свіжий помити і дрібно порубати. Куряче філе прокручуємо через м'ясорубку, додаємо шпинат, яйце, солимо і перчимо за смаком. Вимішуємо, потім додаємо манку. Залишаємо на двадцять хвилин, щоб манка ввібрала вологу і набухла.
Доводимо воду до кипіння, підсолюємо. Столовою ложкою набираємо фарш, формуємо великі кнелі і опускаємо їх у киплячу воду. Варимо поки не спливуть (хвилин 5 - 7). Готові кнелі перекладаємо в сотейник.

Робимо соус. У сковорідці розтопити масло, покласти борошно, трохи прожарити і влити бульйон. Щоб не утворилися грудочки, суміш потрібно постійно перемішувати. Потім влити вершки, приправити сіллю і перцем, варити п'ять хвилин при слабкому кипінні. Залити соусом кнелі, прогріти десять хвилин і подавати з будь-яким гарніром.
Просмотров: 548
Категория: Рецепти |
| Теги: курячого, кнелі

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво з кракелюром
Вершково-медові цукерки
Цибулевий джем
Фруктові пончики
Салат "Букет нареченої"
Заварний торт з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: