Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі грудки з цибулею?
Курячі грудки (або стегенця, стегенця - залежить від складу їдців) готуються з мінімальним додаванням масла і з великою кількістю цибулі. У результаті виходить ніжне м'ясо і смачна підлива.
Необхідні продукти

Чотири курячі грудки
Дві - три великих цибулини
Столова ложка вершкового масла
Сіль і перець за смаком
Лавровий лист (за бажанням, поєднання лаврушки і курячого м'яса люблять не всі)

Приготування

Цибулю ріжемо півкільцями. У каструлю з товстим дном або в казанок кладемо масло, викладаємо майже весь цибулю (приблизно три чверті від загальної кількості), додаємо перець горошок і лавровий лист. На цибулю викладаємо куряче м'ясо (його можна нарізати порційними шматочками), солимо за смаком. Закриваємо залишками лука. Каструлю накриваємо кришкою, ставимо на півтори години на мінімальний вогонь на плиту чи духовку. Відкривати, перемішувати, доливати води не потрібно. Курка чудово гаситься у власному соку і цибульному соусі.
Якщо берете більше жирні частини курки, то масла можна взагалі не додавати, тоді страва буде повністю дієтичним. Про це, до речі, ніхто не здогадається - настільки смачним, ароматним і соковитим буде куряче м'ясо. Гарнір вибирайте по смаку.
Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: грудки, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
Пиріг "Зебра"
Катаеф з яблуками
Тости з овочами і пастою авокадо
Торт "Медовик"
Картопляний салат з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: