Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче рагу з сочевицею?
У плані дієтичного харчування сочевиці немає рівних. Майже нульовий вміст жирів, багато клітковини і білка, вітамінів - все це говорить про незвичайної корисності сочевиці. Варіантів приготування безліч, ось один з них - з легким курячим м'ясом. Необхідні продукти 100 грам сухої червоної сочевиці Три курячих грудки 500 мл курячого або овочевого бульйону (води) Дві столові ложки томатної пасти Маленький перчик чилі Трохи насіння кардамону Дві чайних ложки меленого коріандру Дві часточки часнику Дві цибулини Сіль і чорний мелений перець Приготування На тефлоновій сковорідці обсмажити до м'якості нарізану цибулю і часник. Додати спеції, дрібно нарізаний перчик чилі (у нього видалити насіння і перегородки) і обсмажувати ще дві хвилини. Покласти шматочки курячого м'яса, злегка обсмажити на сухій сковорідці, потім влити бульйон, додати томатну пасту і сочевицю. Довести до кипіння, посолити і поперчити. Кришкою не накривати, на маленькому вогні готувати двадцять хвилин. Сочевиця за цей час повинна стати м'якою, а соус густим. Якщо готуєте із зеленої сочевиці, то кладіть її раніше курки. Як тільки цибуля стане м'яким, влийте бульйон, томат і покладіть сочевицю. Хвилин через десять додайте курку. | |
Просмотров: 541 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |