Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з сиром і базиліком?
Для того щоб куряче філе вийшло м'яким і ніжним, залишилося соковитим, його потрібно замаринувати в йогурті на кілька годин. Дієтичний Рецепт, філе не обсмажується в маслі, а запікається в духовці. Необхідні продукти 500 грам курячого філе 300 мл натурального йогурту без добавок Чотири столові ложки панірувальних сухарів 100 грам сиру Часточка часнику Пучок базиліка Сіль за смаком Приготування Куряче м'ясо нарізаємо смужками, складаємо в миску і заливаємо йогуртом. Накриваємо, прибираємо в холодильник не менше ніж на дві години. Чим довше простоїть м'ясо, тим соковитіша й ніжніше воно вийде. Можна замаринувати з вечора і вранці або в обід приготувати. Коли філе промаринується, насипаємо в тарілку сухарі, змішуємо з тертим сиром, додаємо пропущений через прес часник, сіль за смаком і дрібно нарізаний базилік. Дістаємо філе з йогурту, стряхиваем зайвий маринад і обвалюємо кожен шматочок в паніровці. Викладаємо на застелений пергаментом деко, ставимо в духовку. Запікається філе півгодини при температурі 200 градусів. | |
Просмотров: 633 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |