Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з сиром і базиліком?
Для того щоб куряче філе вийшло м'яким і ніжним, залишилося соковитим, його потрібно замаринувати в йогурті на кілька годин. Дієтичний Рецепт, філе не обсмажується в маслі, а запікається в духовці.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
300 мл натурального йогурту без добавок
Чотири столові ложки панірувальних сухарів
100 грам сиру
Часточка часнику
Пучок базиліка
Сіль за смаком

Приготування

Куряче м'ясо нарізаємо смужками, складаємо в миску і заливаємо йогуртом. Накриваємо, прибираємо в холодильник не менше ніж на дві години. Чим довше простоїть м'ясо, тим соковитіша й ніжніше воно вийде. Можна замаринувати з вечора і вранці або в обід приготувати.
Коли філе промаринується, насипаємо в тарілку сухарі, змішуємо з тертим сиром, додаємо пропущений через прес часник, сіль за смаком і дрібно нарізаний базилік. Дістаємо філе з йогурту, стряхиваем зайвий маринад і обвалюємо кожен шматочок в паніровці. Викладаємо на застелений пергаментом деко, ставимо в духовку. Запікається філе півгодини при температурі 200 градусів.
Просмотров: 440
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, філе

Рекомендовані рецепти:

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Французькі булочки
Салат з авокадо і свіжих печериць
Швидкі пиріжки на кефірі
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: