Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з імбиром і фруктами?
Для приготування цієї страви нам знадобиться шматочок кореня імбиру. Мелений імбир не дасть такого аромату, але основна складність в тому, що його буде неможливо видалити з прожареного олії.
Що знадобиться для приготування

Дві курячих грудки
Половина чайної ложки мелених насіння кропу
Половина чайної ложки лимонного соку
Половина чайної ложки каррі
Невеликий пучок кінзи
Сіль за смаком
Рослинна олія
Чверть кореня імбиру
Персика і сливи

Приготування

Куряче м'ясо потрібно нарізати довгими брусочками. Змішати лимонний сік, насіння кропу, щіпку солі, каррі, чайну ложку дрібно нарізаної зелені кінзи і в цій суміші замаринуйте куряче філе. Залиште на годину.
В сковорідці або в казанчике розігрійте трохи рослинного масла, полжите в нього четвертинку кореня імбиру. Прогрійте на середньому вогні до появи сильного імбирного аромату. Імбир з олії видаліть і обсмажте в олії замариноване куряче філе. Вогонь зробіть середнім.
Поки смажиться м'ясо, персик і сливу наріжте часточками. За хвилину до готовності м'яса додайте фрукти в сковорідку і гасіть все на середньому вогні.
Готову страву подавати з фруктами, посипавши зеленню і меленими горішками. Гарнір - відварений розсипчастий рис.
Просмотров: 449
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, олії

Рекомендовані рецепти:

Готуємо бісквітне тісто
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Сирно-овочева паста
Макові тістечка
Горіхово-кавовий пиріг
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: