Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з грибами?
Прекрасний вечеря, який можна приготувати менше ніж за півгодини. Щоб куряче філе не було сухуватим, його рекомендується готувати з додаванням нежирних вершків.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячого філе
300 грам відварених грибів
150 мл. вершків жирністю 10-15%
Дві цибулини
Пучок кропу
П'ять столових ложок рослинного масла
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Нарізати куряче філе довгими тонкими смужками (майже як на бефстроганов), нашаткувати цибулю. У сковорідці розігріти масло. Пасерувати цибулю хвилини три, поки він не стане прозорим, потім додати куряче м'ясо. Обсмажувати п'ять хвилин. Поки смажиться м'ясо, нарізати гриби (можна взяти готові, які продаються в баночках або відварити заздалегідь). Додати гриби до курки з цибулею, готувати ще хвилини три. Гриби повинні злегка підсмажитися. Влити вершки, накрити кришкою і готувати до загустіння. В кінці приготування посолити, поперчити, приправити спеціями. Готову страву посипати зеленню і подавати з будь-яким гарніром або як самостійну страву.
Просмотров: 423
Категория: Рецепти |
| Теги: готувати, куряче

Рекомендовані рецепти:

Торт "Ласун"
Сирний пиріг з мандаринами
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Фризийский цукровий хліб
Риба, запечена з оливками
Чізкейк з літніми ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: