Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з грибами?
Прекрасний вечеря, який можна приготувати менше ніж за півгодини. Щоб куряче філе не було сухуватим, його рекомендується готувати з додаванням нежирних вершків. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе 300 грам відварених грибів 150 мл. вершків жирністю 10-15% Дві цибулини Пучок кропу П'ять столових ложок рослинного масла Сіль і спеції за смаком Приготування Нарізати куряче філе довгими тонкими смужками (майже як на бефстроганов), нашаткувати цибулю. У сковорідці розігріти масло. Пасерувати цибулю хвилини три, поки він не стане прозорим, потім додати куряче м'ясо. Обсмажувати п'ять хвилин. Поки смажиться м'ясо, нарізати гриби (можна взяти готові, які продаються в баночках або відварити заздалегідь). Додати гриби до курки з цибулею, готувати ще хвилини три. Гриби повинні злегка підсмажитися. Влити вершки, накрити кришкою і готувати до загустіння. В кінці приготування посолити, поперчити, приправити спеціями. Готову страву посипати зеленню і подавати з будь-яким гарніром або як самостійну страву. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |