Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе в сирній паніровці з базиліком?
До приготування цього неймовірно смачного страви потрібно розпочинати заздалегідь. Куряче філе маринується в кефірі, і чим довше ви його будете маринувати, тим ніжніше і смачніше вийде м'ясо. Паніровка робиться з суміші сиру, базиліка і сухарів.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячого філе
300 мл жирного кефіру або натурального йогурту
Пучок зеленого базиліка
100 грам тертого сиру
Чотири столові ложки панірувальних сухарів
Часточка часнику
Сіль за смаком

Приготування

Філе потрібно нарізати невеликими шматочками або смужками і залити кефіром (йогуртом). Залишити при кімнатній температурі на годину, потім переставити в холодильник. Маринувати потрібно мінімум дві години, але чим довше м'ясо буде перебувати в маринаді, тим соковитіша й ніжніше воно буде в готовій страві.
сухарі Для панірування потрібно змішати з тертим сиром, додати пропущений через прес часник, дрібно нарізані листочки базиліка і сіль.
Філе по одному шматочку діставати з маринаду, струшувати щоб зайва рідина скла, і обвалювати в паніровці з усіх боків. Викласти на деко (його застелити папером для випічки) і поставити в духовку. Запікати м'ясо півгодини при температурі 220 градусів.
Можна обсмажити в олії на сковорідці на середньому вогні, буквально за дві - три хвилини з кожного боку.
Просмотров: 551
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Смородиновий пиріг
Рибні зрази з зеленню та маслом
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Шоколадні цукерки з м'ятою
Відкриті булочки з персиком
Буженина в тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: