Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кульки з індички з додаванням сиру?
Дієтичне і смачне блюдо можна приготувати з м'яса індички.
Індичка (філе) - п'ятсот грамів;
Сир домашній - сто грамів;
Перець солодкий - одна штука;
Петрушка пучок;
Яйце куряче - одна штука;
Олія оливкова;
мускатний Горіх і сіль.

Як приготувати соус з щавлю?

Лук - одна головка;
Борошно - одна столова ложка;
Вершки - двісті мілілітрів;
Масло вершкове - шістдесят грамів;
Оливкова олія - одна столова ложка.
Перець і сіль.

Процес приготування:

спочатку Необхідно промити перець, потім викласти на лист і поставити в духову шафу. Після того як він запечеться перекласти його в пакет і зав'язати. Через деякий час з пакету дістати перці і очистити їх від шкірки і нутрощів.
М'ясо індички перемолоти, потім з'єднати його з дрібно нарізаним перцем. Петрушку промити і дрібно порізати. Потім до цього фаршу треба додати сир, сире яйце і додати сіль і мускатний горіх. Все добре перемішати.
Змочити руки у воді, потім зробити кульки завбільшки з волоський горіх. Після цього все перекласти на тарілку одним шаром і поставити на холод, хвилин на п'ятнадцять. Після цього кульки обсмажити.

Зробити соус. Для цього щавель треба промити і порізати дуже дрібно. Цибулю покришити. Після цього обсмажити цибулю і щавель на маслі вершковому, присолити і поперчити, готувати приблизно хвилин п'ять. Потім додати борошно і влити вершки. Соус готувати до загустіння.

Приємного апетиту!

Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, цього

Рекомендовані рецепти:

Пастуше пиріг
Грінки з беконом та помідорами
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Швейцарський шоколадний рулет
Картопляне пюре з базиліком
Мигдальне поліно
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: