Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати крем - суп з лісовими грибами?
Приготувати грибний суп не складно. Для цього потрібно небагато часу і головний компонент супу - ароматні лісові гриби. Ви можете брати і «благородні» гриби та ті, що простіше, по оригінальному рецепту суп готується з лисичок, печериць і гливи. Що необхідно для приготування Одна цибулина 100 грам цибулі - порею По 100 грам лисичок, гливи та шампіньйонів 500 мл овочевого бульйону (можна готувати і на воді) 200 мл. вершків Чорний мелений перець і сіль за смаком 30 грам вершкового масла Приготування Дрібно покришіть ріпчаста цибуля, цибуля - порей наріжте кільцями. У сковорідці розтопіть половину від вказаного в рецепті кількості вершкового масла, обсмажте спочатку цибулю, потім додайте цибулю - порей. Трохи тушкуйте на слабкому вогні. Гриби наріжте скибочками, лисички можна залишити цілими. Відкладіть трохи грибів, інші обсмажте разом з цибулею. Хвилин через п'ять влийте бульйон або воду і варіть на маленькому вогні п'ятнадцять хвилин. Зніміть суп з вогню, влийте вершки. Перелийте в блендер і пюрируйте. що Залишилися гриби підсмажте на вершковому маслі. Суп прогрійте, розлийте по тарілках, покладіть обсмажені гриби і зелень. Подавайте з грінками з житнього хліба. | |
Просмотров: 610 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |