Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати крем - суп з лісовими грибами?
Приготувати грибний суп не складно. Для цього потрібно небагато часу і головний компонент супу - ароматні лісові гриби. Ви можете брати і «благородні» гриби та ті, що простіше, по оригінальному рецепту суп готується з лисичок, печериць і гливи.
Що необхідно для приготування
Одна цибулина
100 грам цибулі - порею
По 100 грам лисичок, гливи та шампіньйонів
500 мл овочевого бульйону (можна готувати і на воді)
200 мл. вершків
Чорний мелений перець і сіль за смаком
30 грам вершкового масла
Приготування

Дрібно покришіть ріпчаста цибуля, цибуля - порей наріжте кільцями. У сковорідці розтопіть половину від вказаного в рецепті кількості вершкового масла, обсмажте спочатку цибулю, потім додайте цибулю - порей. Трохи тушкуйте на слабкому вогні.

Гриби наріжте скибочками, лисички можна залишити цілими. Відкладіть трохи грибів, інші обсмажте разом з цибулею. Хвилин через п'ять влийте бульйон або воду і варіть на маленькому вогні п'ятнадцять хвилин. Зніміть суп з вогню, влийте вершки. Перелийте в блендер і пюрируйте.
що Залишилися гриби підсмажте на вершковому маслі. Суп прогрійте, розлийте по тарілках, покладіть обсмажені гриби і зелень. Подавайте з грінками з житнього хліба.
Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: суп, гриби

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Буженина в тесті
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Мафіни з мигдалем і цукатами
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: