Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати крекер з цибулею?
Цей рецепт можна брати за основу і придумувати різні варіанти. Зробити крекери з додаванням кмину, розмарину, цибулю замінити тертим сиром, готову випічку посипати маком або кунжутом, сіллю. Якщо хочете щоб крекери були зовсім тоненькі і не здувалися - наколіть підготовлені фігурки вилочкою. Що знадобиться для приготування 150 грам борошна 50 грам вершкового масла Три столові ложки молока Головка ріпчастої цибулі Столова ложка рослинного масла Сіль за смаком (якщо любите солоні крекери покладіть половину чайної ложки) Чверть чайної ложки соди (погасити оцтом) або розпушувача Приготування Дрібно покришити цибулю і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Остудити. Змішати борошно з розпушувачем і сіллю (якщо додаєте соду, то її потрібно погасити оцтом і додати разом з цибулею), додати масло кімнатної температури, влити молоко. Все змішати, покласти обсмажену цибулю. Можна додати будь-які спеції за смаком і покласти в тісто трохи тертого сиру, зелень. Вимісити однорідне тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною 3 - 5 мм, вирізати Формочками печиво (якщо немає формочок - наріжте ножем квадрати або ромби), викласти на змащене маслом деко і поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 200 градусів хвилин 15 - 20. Готове печиво повинно стати злегка рожевого кольору. Остудити і зняти з дека. Якщо будете верх посипати сіллю або кунжутом, то пласт тіста прокатайте качалкою щоб посипання закріпилася і не обсипалася після випічки. Або змастіть поверхню печива яйцем і потім посипайте спеціями. | |
Просмотров: 3430 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |