Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ковбойське печиво?
Рецепт від Марти Стюарт. Назва рецепта інтригуюче, але коли читаєш склад печива, розумієш що це одна з численних варіацій на тему вівсяного печива. І треба сказати - варіація вельми вдала. Спробуйте приготувати печиво - і ви переконаєтеся в цьому самі. Що знадобиться для приготування 350 г борошна (може знадобитися трохи більше) 220 грам вершкового масла 130 грам цукру 130 грам коричневого цукру (або стільки ж звичайного білого цукру) Півтори склянки вівсяних пластівців Два яйця Пакетик ванільного цукру Половина чайної ложки розпушувача Чайна ложка соди (погасити оцтом) Чайна ложка солі Половина склянки кокосової стружки 180 грам шоколаду 180 грам волоських горіхів Приготування Дістаньте заздалегідь масло з холодильника, воно нам знадобиться м'яким. збиваємо міксером масло з двома видами цукру (якщо немає коричневого цукру покладіть в тісто 260 грам білого цукру), в процесі збивання додаємо по одному яйця. Додаємо просіяне борошно, сіль і розпушувач, вливаємо гашену соду. Вимішуємо однорідне тісто. Шоколад рубаємо ножем на дрібні шматочки, горіхи злегка підсушуємо в духовці і теж рубаємо шматочками (можна поламати руками). Додаємо в тісто шоколад, горіхи, вівсяні пластівці, кокосову стружку. Деко застеляємо пергаментом. Набираємо столовою ложкою тісто, формуємо з нього невелику кульку і викладаємо на деко. Відстань між кульками повинно бути не менше п'яти сантиметрів (печиво під час випікання розповзається). Випікаємо печиво при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин. Як тільки почнуть темніти краю - печиво готове. | |
Просмотров: 606 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |