Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ковбаски з овочами?
Смачне, красиве і соковите блюдо можна приготувати в будь-який час року, для нього будуть однаково гарні й свіжі овочі, заморожені. Ковбаски вибирайте на свій смак.
Що знадобиться для приготування
600 грам ковбасок
300 грам зеленої стручкової квасолі
Чотири помідори або консервовані помідори разом з соком
Три баклажана
Три цибулини
Один солодкий болгарський перець
Чотири часточки часнику
Сіль, чорний мелений перець, паприка - все за смаком
Пучок свіжої петрушки
Рослинна олія
Дві столові ложки томатної пасти

Приготування

Ковбаски злегка обсмажуємо, нарізаємо шматочками. Квасолю ріжемо навскоси (якщо заморожена - розморожуємо), баклажани і помідори ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями. Рубаємо часник і зелень. Болгарський перець запікаємо в духовці, знімаємо шкірку, м'якоть ріжемо смужками.
Казанчике обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, додаємо баклажани, теж обсмажуємо. Потім кладемо квасоля, через кілька хвилин додаємо помідори, солимо, перчимо. Томатну пасту розвести водою і виливаємо до овочів. Прогріваємо, кладемо ковбаски, часник. Тушкуємо під кришкою до готовності овочів. В кінці додаємо зелень, болгарський перець і подаємо з будь-яким гарніром.
Просмотров: 480
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, болгарський

Рекомендовані рецепти:

Бразильський сирний хліб
Цукерки "Вишневий мармелад"
Сирні пампушки
Сирний торт з персиками
Вершково-медові цукерки
Гострий суп з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: