Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ковбаски з овочами?
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам ковбасок 300 грам зеленої стручкової квасолі Чотири помідори або консервовані помідори разом з соком Три баклажана Три цибулини Один солодкий болгарський перець Чотири часточки часнику Сіль, чорний мелений перець, паприка - все за смаком Пучок свіжої петрушки Рослинна олія Дві столові ложки томатної пасти Приготування Ковбаски злегка обсмажуємо, нарізаємо шматочками. Квасолю ріжемо навскоси (якщо заморожена - розморожуємо), баклажани і помідори ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями. Рубаємо часник і зелень. Болгарський перець запікаємо в духовці, знімаємо шкірку, м'якоть ріжемо смужками. Казанчике обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, додаємо баклажани, теж обсмажуємо. Потім кладемо квасоля, через кілька хвилин додаємо помідори, солимо, перчимо. Томатну пасту розвести водою і виливаємо до овочів. Прогріваємо, кладемо ковбаски, часник. Тушкуємо під кришкою до готовності овочів. В кінці додаємо зелень, болгарський перець і подаємо з будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |