Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлету «Де-воляй»?
Страва, що володіє чудовим ароматом і неповторним смаком м'яса з грибами, приправленному пікантною гостротою сиру.
Інгредієнти:

Куряча грудка - 4 штуки.

Для начинки:
Сир твердий тертий - одні супова ложка;
Сметана - одна десертна ложка;
Гриби - одна або дві десертних ложки дрібно нарізаних;
Перець мелений чорний і сіль.

Для обвалювання:
Яйце куряче, борошно, молоко.

Процес приготування:

Для початку треба підготувати куряче філе. Грудку нарізати на відбивні, потім покласти в пакет і відбити. Кожну відбивну посолити і поперчити, скласти в миску і поставити на холод просочитися.

Окремо приготувати начинку. Необхідно гриби консервовані порізати дуже дрібно. Якщо немає консервованих грибів, то можна скористатися відварними або смаженими грибами. Потім до грибів додати сир, натертий на середній тертці, також треба додати сметану і поперчити, посолити. Все добре вимішати.

Формуємо котлети. На пласт м'яса покласти начинку і сформувати у вигляді котлет. Яйця гарненько збити і додати молока.

Котлети треба обкачати в борошні, потім в суміші яйця курячого і молока, потім знову в борошно. Котлети можна приготувати в духовці або на сковороді.

Для того щоб приготувати в духовці треба котлети викласти на деко швом вниз. Запікати такі котлети потрібно хвилин п'ятнадцять - двадцять, температура повинна бути 190 - 200 градусів.

Якщо готувати такі котлети на сковороді, то в такому випадку котлети треба також викласти швом вниз, прикрити кришкою і готувати протягом п'ятнадцяти хвилин.

Приємного апетиту!
Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, треба

Рекомендовані рецепти:

Булочки-рулетики до чаю
Мафіни з бананом і горіхами
Пиріг лимонно-медовий
Торт "Медове поліно"
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Fougasse - або що таке фугас?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: