Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з рибного фаршу і рису?
З рибного філе пропонуються різні рецепти приготування. У даному рецепті для таких котлет використовується рис відварний.
Інгредієнти:

Філе риби; Сало - невеликий шматочок; Часник - пару зубків; Рис відварний - жменя; яйце сире куряче; майонез - пару ложок; зелень, спеції та сіль; панірувальні сухарі.

Процес приготування:

Необхідно підготувати фарш рибний. Для цього узяти філе будь-якої риби, бажано не сильно кістлявою. Кістки треба все прибрати. Потім філе промити і порізати на шматки, далі перемолоти. До таких котлет непогано додавати сало, але це за бажанням. Даний рецепт припускає додавання сала. Філе перемолоти треба разом з часником. Замість білого хліба для котлет можна використати відварений рис, його також треба разом з філе перемолоти.
Все добре перемішати. Тепер в цей фарш треба додати сіль і різні ступені, також непогано буде додати нарізану зелень і обов'язково додати сире яйце, що котлетна маса при смаженні не розпадалася, а також для соковитості таких котлет непогано додати майонез.

Треба з фаршу сформувати котлети необхідного розміру, потім їх треба опустити в сухарі і поставити смажити.
Котлети виходять щільні і з красивою бурштинової скоринкою.

Приємного апетиту!
Просмотров: 425
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, треба

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Мармурове тістечко
Десерт "Халвинка"
Печиво "Анзак"
Рулет "Курятина в желе"
Горіхові трубочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: