Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з риби, овочів і вівсянки?
Незважаючи на таке незвичайне поєднання інгредієнтів, котлети користуються успіхом у господинь. Економно, смачно і недорого. Що знадобиться для приготування 600 г філе морської риби 150 грам кабачків Одна морквина Одна цибулина Вісім столових ложок вівсяних пластівців швидкого приготування Одне яйце Дві часточки часнику Рослинна олія Сіль і мелений чорний перець за смаком Чотири столові ложки кукурудзяного борошна Приготування З кабачка зрізати шкірку, натерти на тертці м'якоть. На крупній тертці натерти морквину. Цибулю і часник дрібно порубати. Розігріти три столових ложки олії в сотейнику або в сковорідці. Обсмажити спочатку цибулю і часник, потім додати моркву і в останню чергу кабачок. Остудити овочі і пропустити разом з рибою через м'ясорубку. Додати у фарш чорний мелений перець і сіль за смаком, вмішати вівсяні пластівці і залишити на півгодини. Мокрими руками зліпити з фаршу невеликі котлетки і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Смажити потрібно на середньому вогні, масла багато не наливайте, інакше котлети можуть вийти занадто жирними (не забувайте що у фарші є обсмажені в олії овочі). Гарнір будь - відварений рис, картопля. | |
Просмотров: 581 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |