Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з риби, овочів і вівсянки?
Незважаючи на таке незвичайне поєднання інгредієнтів, котлети користуються успіхом у господинь. Економно, смачно і недорого.
Що знадобиться для приготування

600 г філе морської риби
150 грам кабачків
Одна морквина
Одна цибулина
Вісім столових ложок вівсяних пластівців швидкого приготування
Одне яйце
Дві часточки часнику
Рослинна олія
Сіль і мелений чорний перець за смаком
Чотири столові ложки кукурудзяного борошна

Приготування

З кабачка зрізати шкірку, натерти на тертці м'якоть. На крупній тертці натерти морквину. Цибулю і часник дрібно порубати.
Розігріти три столових ложки олії в сотейнику або в сковорідці. Обсмажити спочатку цибулю і часник, потім додати моркву і в останню чергу кабачок. Остудити овочі і пропустити разом з рибою через м'ясорубку. Додати у фарш чорний мелений перець і сіль за смаком, вмішати вівсяні пластівці і залишити на півгодини.
Мокрими руками зліпити з фаршу невеликі котлетки і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Смажити потрібно на середньому вогні, масла багато не наливайте, інакше котлети можуть вийти занадто жирними (не забувайте що у фарші є обсмажені в олії овочі). Гарнір будь - відварений рис, картопля.
Просмотров: 512
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, олії

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з вершковим соусом і грибами
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Шоколадне печиво
Шоколадний кекс з бананами і медом
Грибний "біфштекс"
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: