Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з курячого фаршу?
В котлетний фарш в цьому рецепті яйця не додаються. Весь секрет полягає в тому, щоб фарш добре вимісити і потім достатньо охолодити. Тоді котлетки виходять пишними, соковитими.
Що знадобиться для приготування
Кілограм курячого фаршу
Одна - дві цибулини
Кілька скибочок білого батона
Одна - дві сирі картоплини
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Цибулю пропускаємо через м'ясорубку або тремо на тертці. На дрібній тертці натираємо картоплю. У молоці або воді розмочуємо білий хліб (без кірок) і злегка його віджимаємо. Всі продукти змішуємо з фаршем, солимо і перчимо і починаємо як слід його вимішувати. Щоб фарш виходив більш соковитим, потроху підливайте холодної водички. На кілограм фаршу потрібно трохи більше половини склянки води. Коли фарш стане однорідним, відокремлюємо від нього невеликі шматочки і робимо з них кульки, перекидаючи з долоні в долоню. Так котлети виходять акуратними і не розваляться при смаженні. Надаємо потрібну форму і викладаємо на дошку (її застелити харчовою плівкою). Поставте в холодильник на годину.
У сковорідці розігрійте суміш з вершкового і рослинного масла і обсмажте на середньому вогні. Потім накрийте сковорідку, зробіть маленький вогонь і варіть котлети хвилин п'ять. Коли всі котлети будуть готові, поставте казанчик в духовку на п'ять - сім хвилин.
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, фарш

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Печиво з волоськими горішками
Сирники
Шоколадний кекс з бананами і медом
Тістечко пісочне з мигдалем
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: