Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети з грибною підливкою?
![]() Що знадобиться для приготування 750 грам м'ясного фаршу 500 грам печериць 250 грам лисичок Дві цибулини Два яйця 150 мл. вершків Одна булочка 50 грам бекону Сіль, перець, зелень - за смаком Чайна ложка готової гірчиці Рослинна олія Дві столові ложки борошна Грибний суп в порошку Приготування Одну цибулину дрібно рубаємо, булочку замочуємо в молоці і віджимаємо, змішуємо цибулю і хліб з фаршем. Додаємо два яйця, сіль, перець і гірчицю, добре вимішуємо фарш. Робимо мокрими руками невеличкі котлетки, укладаємо їх у форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на двадцять хвилин. Гриби миємо, чистимо, нарізаємо шматочками. Дрібно рубаємо другу цибулину, нарізаємо бекон шматочками. Спочатку обсмажуємо бекон, потім вливаємо трохи олії, кладемо гриби і цибулю і теж обсмажуємо. Додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо 750 мл. окропу, вершки, всипаємо грибний суп і доводимо до кипіння. Даємо соусу п'ять хвилин покипіти, солимо і перчимо за смаком, можна додати щіпку цукру. Заливаємо соусом котлети і знову ставимо в духовку. Тушкуємо ще двадцять хвилин, при подачі посипаємо дрібно нарізаною зеленню. | |
Просмотров: 558 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |