Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з грибною підливкою?
Соковиті, ніжні котлети готуються в духовці і чудово підходять до будь-якого гарніру. Якщо є лісові гриби - добре, немає - додавайте звичайні печериці.
Що знадобиться для приготування
750 грам м'ясного фаршу
500 грам печериць
250 грам лисичок
Дві цибулини
Два яйця
150 мл. вершків
Одна булочка
50 грам бекону
Сіль, перець, зелень - за смаком
Чайна ложка готової гірчиці
Рослинна олія
Дві столові ложки борошна
Грибний суп в порошку
Приготування

Одну цибулину дрібно рубаємо, булочку замочуємо в молоці і віджимаємо, змішуємо цибулю і хліб з фаршем. Додаємо два яйця, сіль, перець і гірчицю, добре вимішуємо фарш. Робимо мокрими руками невеличкі котлетки, укладаємо їх у форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на двадцять хвилин.

Гриби миємо, чистимо, нарізаємо шматочками. Дрібно рубаємо другу цибулину, нарізаємо бекон шматочками. Спочатку обсмажуємо бекон, потім вливаємо трохи олії, кладемо гриби і цибулю і теж обсмажуємо. Додаємо борошно, перемішуємо, вливаємо 750 мл. окропу, вершки, всипаємо грибний суп і доводимо до кипіння. Даємо соусу п'ять хвилин покипіти, солимо і перчимо за смаком, можна додати щіпку цукру.
Заливаємо соусом котлети і знову ставимо в духовку. Тушкуємо ще двадцять хвилин, при подачі посипаємо дрібно нарізаною зеленню.
Просмотров: 549
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, гриби

Рекомендовані рецепти:

Сирні оладки з зеленню
Шоколадні цукерки з м'ятою
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
«Рафаелло» з плавлених сирків
Кекс з курагою
Кекс апельсиновий-шоколадний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: