Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети з філе індички з сиром?
Смачні і соковиті котлети з начинкою з шматочків сиру можна приготувати і з курячим філе. Щоб вони вийшли більш м'якими, м'ясо краще подрібнити в блендері, але можна приготувати фарш і традиційно, за допомогою м'ясорубки.
Необхідні продукти

500 грам філе індички або курячого філе
Одна цибулина
Одна велика картоплина
Одне яйце
50 грам твердого сиру
Столова ложка майонезу
Трохи панірувальних сухарів
Рослинна олія
Сіль, перець і спеції за смаком

Приготування

М'ясо подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку. Картоплю і цибулину натерти на дрібній тертці (можна подрібнити цибулину разом з м'ясом). Додати за смаком сіль, спеції, перець, покласти майонез, трохи панірувальних сухарів і яйце. Все ретельно вимішати, фарш має вийти однорідним за складом. Сир потрібно нарізати тонкими пластинами.
У сковорідці розігріти рослинне масло. Викласти по столовій ложці фаршу, розрівняти тонким шаром. На кожну покласти шматочок сиру, потім зверху ще по столовій ложці фаршу і знову розрівняти його. Обсмажити котлети з двох боків до рум'яного кольору.
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, подрібнити

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Тости з овочами і пастою авокадо
Баклажани з волоськими горіхами
Бутербродний торт "Полосатик"
Пиріжки з повидлом
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: