Дуже смачні котлетки в нежнейшем соусі. Список продуктів: парочка черствих булочок, сімдесят п'ять грамів копченого шпику, 3 столів. ложки рослинної олії, пара столів. л. рубаної петрушки, цибулина, три яйця, сіль, мелений чорний перчик, сімсот п'ятдесят грамів рубленого м'яса, дванадцять помідорів чері, чотири столів. ложки вершкового масла, сімсот п'ятдесят мл. молока, сто п'ятдесят грамів тертого сиру гауда, три столів. ложки борошна.
Приготування: Булочки замочуємо у воді. Шпик ріжемо кубиками і смажимо в 1 столів. ложці рослинного масла. Рубаємо цибулю кубиками і кладемо до шпикові. Додаємо петрушку і пассеруем.Соединяем з м'ясом, віджатим хлібом і одним яйцем. Ретельно вибиваємо фарш.Формируем 12 котлеток, у серединку кожної кладемо помідор черрі. Смажимо котлетки на рослинному масле.В інший сковородочке розпускаємо вершкове масло і підсмажити борошно. Розтираючи грудочки, вливаємо молоко. Варимо 5 хв. Потім підмішуємо тертий сир - 100 грамів і решта яйця. Колеты кладемо у форму, поливаємо соусом, посипаємо рештою сиром і запікаємо півгодини при 200 гр.