Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати котлети по-литовськи?
Дуже схожі на котлети по-київськи, але в цьому варіанті приготування куряча грудка фарширується тертим сиром, вершковим маслом і зеленню.
Що знадобиться для приготування

Дві курячі грудки
Шматочок сиру
Вершкове масло
Кріп, петрушка, зелена цибуля
Два яйця
Панірувальні сухарі
Сіль і спеції за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Охолоджене масло і сир тремо на крупній тертці, дрібно рубаємо зелень, солимо і перчимо. Гострим ножем в грудці робимо надріз у вигляді кишеньки і начиняємо грудки, рівномірно розподіляючи начинку по всьому кишені. М'ясо солимо, перчимо, посипаємо спеціями.
Паніруємо в сухарях, потім у збите яйце, добре просочуємо місце надрізу і посипаємо сухарями, щоб закріпити начинку. Ще раз обвалюємо в сухарях і прибираємо в морозилку на півгодини щоб котлети злегка затверділи.
Розігріваємо олію і обсмажуємо котлети зі всіх сторін так само, як і котлети по-київськи.
Для гарнір відмінно підійде розсипчастий рис, варену картоплю або картопляне пюре. Приємного апетиту!
Просмотров: 550
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, масло

Рекомендовані рецепти:

Курчата з грибами
Здобні рогалики з какао
Салат ананасно-маслиновый
Українські пампушки з часником
Рибка по-провансальски
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: