Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати котлети по-литовськи?
Дуже схожі на котлети по-київськи, але в цьому варіанті приготування куряча грудка фарширується тертим сиром, вершковим маслом і зеленню. Що знадобиться для приготування Дві курячі грудки Шматочок сиру Вершкове масло Кріп, петрушка, зелена цибуля Два яйця Панірувальні сухарі Сіль і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Охолоджене масло і сир тремо на крупній тертці, дрібно рубаємо зелень, солимо і перчимо. Гострим ножем в грудці робимо надріз у вигляді кишеньки і начиняємо грудки, рівномірно розподіляючи начинку по всьому кишені. М'ясо солимо, перчимо, посипаємо спеціями. Паніруємо в сухарях, потім у збите яйце, добре просочуємо місце надрізу і посипаємо сухарями, щоб закріпити начинку. Ще раз обвалюємо в сухарях і прибираємо в морозилку на півгодини щоб котлети злегка затверділи. Розігріваємо олію і обсмажуємо котлети зі всіх сторін так само, як і котлети по-київськи. Для гарнір відмінно підійде розсипчастий рис, варену картоплю або картопляне пюре. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 587 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |