Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати класичний мінестроне?
Класичний мінестроне можна віднести до розряду пісних супів, оскільки в його основі лежать виключно овочеві продукти, рослинне масло і спеції.
Для приготування мінестроне нам знадобиться: капуста - 1 качан, ріпа - 1 штука, селера - 1 стебло, картопля - 2 штуки, цибуля порей - 2 штуки, морква - 2 штуки, стебла буряків - пучок, рослинне масло, сіль, петрушка або будь-яка інша зелень (за смаком)вода - 1,5 літра.

Спосіб приготування:

1. Селера і бадилля буряка подрібнити.
2. Капусти нашаткувати тонкими смужками.
3. Картоплю, моркву, ріпу, цибулю порей нарізати невеликими кубиками.
4. Овочі занурити у воду, посолити, додати олію і варити близько години.
5. Дві ополоники супу збити в блендері, після чого повернути отриману суміш у каструлю і варити мінестроне ще кілька хвилин.
6. Готовий суп подавати з петрушкою або будь-який інший зеленню (кріп, кінза тощо).

Урізноманітнити мінестроне можна з допомогою інших овочів. Наприклад, у генуезькому варіанті мінестроне в суп кладуть баклажани, томати, цукіні, рис і квасоля.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: штуки, мінестроне

Рекомендовані рецепти:

Креветочний салат по-креольски
Меренги з лимонним кремом
Бутерброди "сонечка"
Кекси з чорницею і брусницею
Запечені яйця з овочами
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: