Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кисло-солодку китайську капусту?
Мається на увазі капуста, яку в нас прийнято називати пекінської. Рецепт простий, чим і привертає увагу, і досить гострий - так що якщо ви любите гострі китайські салати - буде в самий раз.
Що знадобиться для приготування
700 грам китайської (пекінської) капусти
Три столові ложки арахісового масла
Столова ложка кунжутного масла
П'ять маленьких перчиком чилі (сушених)
150 мл яблучного оцту
110 грам цукру
Півтори столових ложки солі
Столова ложка дрібно нарубаного імбиру
Дві столові ложки дрібно нарубаного часнику
Приготування

Перед тим, як готувати салат, качан капусти розберіть на листочки і добре їх промийте - всередині попадається не тільки бруд, але і комахи.

Чисту капусту нарізати смужками поперек листочка, шириною приблизно 3 - 4 див. опустіть в киплячу воду на дві хвилини, дістаньте шумівкою і відразу ж окатите холодною водою. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
Змішайте обидва види масла і розігрійте в сковороді. Покладіть туди перчики, коли вони почорніють, зніміть сковорідку з вогню.

капусту Перекладіть в миску і полийте розпеченим маслом. Додайте оцет, подрібнений імбир і часник, сіль, цукор і ретельно перемішайте. Залиште салат на кілька годин при кімнатній температурі, а потім поставте на ніч у холодильник. Коли він настоїться - буде дуже смачно і ароматно.
Просмотров: 435
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, капусту

Рекомендовані рецепти:

Креветочний салат по-креольски
Сирна "самса" з грибами
Рибка по-провансальски
Соус "Бер-блан"
Смажений рис з ананасом
Глазурований сирок "Картопля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: