Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати хрусткий картопля?
При мінімальній затраті часу і зусиль отримуємо смачну страву. Якщо картоплю нарізати зовсім тонко, з хвилину пробланшировать і далі робити все по рецепту, то вийдуть справжні домашні чіпси, набагато смачніше і корисніше магазинних.
Що знадобиться для приготування

Чотири великих картоплини
Три - чотири столові ложки рослинної олії
Чайна ложка сушеного розмарину
Половина чайної ложки сушеного
Три - чотири зубчики часнику
Сіль і чорний мелений перець

Приготування

Часник пропускаємо через прес і змішати з рослинним маслом. Додаємо в олія всі трави, мелений перець, сіль і даємо настоятися маслу два - три години. Можна заздалегідь додати всі спеції і часник, наприклад - вранці або з вечора і витримати масло з травами кілька годин - воно буде ще пахучіше.
Картоплю чистимо і ріжемо тонкими часточками (ріжемо вздовж, в довжину), ширина часточок 2-3 мм. В каструльці доводимо до кипіння воду, бланшируем часточки дві - три хвилини (не довше). Дістаємо шумівкою з води, перекладаємо в друшляк і даємо воді стекти.
Теплі часточки викладаємо на деко, поливаємо ароматним маслом, перемішуємо так, щоб маслом була змазана кожна часточка. Розкладаємо часточки в один шар і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Картопля запікається приблизно 20 хвилин.
Просмотров: 512
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: маслом, часточки

Рекомендовані рецепти:

"Веселі" мафіни
Рецепт "Хрусткого" салату
Прісне тісто листкове
Гулаб-джамун
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Пате з індички з черносмородиновим желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: