Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати хрусткий картопля?
При мінімальній затраті часу і зусиль отримуємо смачну страву. Якщо картоплю нарізати зовсім тонко, з хвилину пробланшировать і далі робити все по рецепту, то вийдуть справжні домашні чіпси, набагато смачніше і корисніше магазинних. Що знадобиться для приготування Чотири великих картоплини Три - чотири столові ложки рослинної олії Чайна ложка сушеного розмарину Половина чайної ложки сушеного Три - чотири зубчики часнику Сіль і чорний мелений перець Приготування Часник пропускаємо через прес і змішати з рослинним маслом. Додаємо в олія всі трави, мелений перець, сіль і даємо настоятися маслу два - три години. Можна заздалегідь додати всі спеції і часник, наприклад - вранці або з вечора і витримати масло з травами кілька годин - воно буде ще пахучіше. Картоплю чистимо і ріжемо тонкими часточками (ріжемо вздовж, в довжину), ширина часточок 2-3 мм. В каструльці доводимо до кипіння воду, бланшируем часточки дві - три хвилини (не довше). Дістаємо шумівкою з води, перекладаємо в друшляк і даємо воді стекти. Теплі часточки викладаємо на деко, поливаємо ароматним маслом, перемішуємо так, щоб маслом була змазана кожна часточка. Розкладаємо часточки в один шар і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Картопля запікається приблизно 20 хвилин. | |
Просмотров: 669 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |