Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати хлібні голубці по-італійськи?
Дуже цікавий рецепт, простий і в той же час оригінальний. Коли буде молода капуста - спробуйте, саме вона найкраще підходить для приготування цієї страви. Що знадобиться для приготування Качан молодої капусти Чотири скибочки черствого білого хліба Два яйця 100 мл. молока 100 грам сиру Сметана Спеції і сіль за смаком Приготування Капусту розібрати на листочки. У просторій каструлі довести воду до кипіння, посолити, опустити в неї листя на півхвилинки. Шумівкою дістати, остудити під проточною водою. Скибочки хліба нарізати невеликими кубиками. Молоко збити з яйцями, посолити, посипати спеціями і змішати з тертим сиром. Дати хлібу повністю просочитися рідиною. Потім вимісити фарш, зробити невеликі котлетки і загорнути в капустяне листя як звичайні голубці. Викласти в змащену маслом форму, продовжувати трохи води, верх змастити сметаною. Поставити в духовку і готувати півгодини при температурі 180 градусів. В кінці приготування посипати верх спеціями. Готові голубці подавати зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 693 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |