Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати хлібні голубці по-італійськи?
Дуже цікавий рецепт, простий і в той же час оригінальний. Коли буде молода капуста - спробуйте, саме вона найкраще підходить для приготування цієї страви.
Що знадобиться для приготування
Качан молодої капусти
Чотири скибочки черствого білого хліба
Два яйця
100 мл. молока
100 грам сиру
Сметана
Спеції і сіль за смаком

Приготування

Капусту розібрати на листочки. У просторій каструлі довести воду до кипіння, посолити, опустити в неї листя на півхвилинки. Шумівкою дістати, остудити під проточною водою.
Скибочки хліба нарізати невеликими кубиками. Молоко збити з яйцями, посолити, посипати спеціями і змішати з тертим сиром. Дати хлібу повністю просочитися рідиною. Потім вимісити фарш, зробити невеликі котлетки і загорнути в капустяне листя як звичайні голубці. Викласти в змащену маслом форму, продовжувати трохи води, верх змастити сметаною. Поставити в духовку і готувати півгодини при температурі 180 градусів. В кінці приготування посипати верх спеціями.
Готові голубці подавати зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту!
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: голубці, спеціями

Рекомендовані рецепти:

Морквяно-апельсиновий пиріг
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Коктейльне печиво
Заливний пиріг з грибами
Угорські булочки з сиром
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: