Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати халвас?
![]() Що знадобиться для приготування Одна чашка рослинного рафінованого масла (не оливкової) Одна чашка цукру Одна чашка меду Одна чашка обсмаженого мигдалю (у нас можна замінити волоськими горіхами) Дві чашки манної крупи Чотири чашки води Приготування В сковорідці розігрівається масло і в нього висипається манна крупа. Постійно помішуючи крупу обсмажити злегка, але не сильно засмажувати. В каструльку вилити воду, покласти цукор і мед. Поставити на слабкий вогонь, почекати поки цукор розчиниться, потім довести до кипіння. Після закипання варити три - чотири хвилини, не довше, готовий сироп не повинен бути густим. Взяти глибоку посуд, викласти в неї манку і залити сиропом, потім додати горіхи (їх порізати шматочками середньої величини). Викласти вміст в глибоку форму або в порційні формочки, почекати поки повністю охолоне і перевернути на тарілку дном вгору. Посипати корицею. Такий десерт можна зберігати в холодильнику тиждень. десерт можна в невеликій кількості додавати сухофрукти - курагу або чорнослив. | |
Просмотров: 553 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |