Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кекс з бринзою, маслинами і паприкою?
Різнобарвний кекс неодмінно сподобається любителям несолодкої випічки! Якщо є в запасах свіжа зелень, можна додати кріп, петрушку - кекс стане ще нарядно і ароматні. Що знадобиться для приготування Один червоний болгарський перець (паприка) 150 грам бринзи (або фети) 10 маслин без кісточок Три столових ложки рослинного масла Чайна ложка цукру Два яйця Сік і цедра невеликого лимона 10 грам розпушувача Півтори склянки борошна Половина чайної ложки орегано мелений перець за смаком Приготування Болгарський перець нарізати кубиками, злегка обсмажити в олії. Остудити. Змішати яйця з цукром, влити рослинне масло, лимонний сік і додати цедру, розпушувач. Розмішати, всипати просіяне борошно. Тісто повинне вийти густуватим, але вільно падати з ложки. Додати в тісто болгарський перець, нарізану кубиками бринзу і кружечки маслин. Приправити спеціями, тісто перемішати і викласти в прямокутну форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати сорок хвилин. Готового кексу дати трохи охолонути у формі, перекласти на блюдо, нарізати скибочками. Можна подавати і теплим, і захололим. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 630 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |