Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кекс з бринзою, маслинами і паприкою?
Різнобарвний кекс неодмінно сподобається любителям несолодкої випічки! Якщо є в запасах свіжа зелень, можна додати кріп, петрушку - кекс стане ще нарядно і ароматні.
Що знадобиться для приготування

Один червоний болгарський перець (паприка)
150 грам бринзи (або фети)
10 маслин без кісточок
Три столових ложки рослинного масла
Чайна ложка цукру
Два яйця
Сік і цедра невеликого лимона
10 грам розпушувача
Півтори склянки борошна
Половина чайної ложки орегано мелений перець за смаком

Приготування

Болгарський перець нарізати кубиками, злегка обсмажити в олії. Остудити. Змішати яйця з цукром, влити рослинне масло, лимонний сік і додати цедру, розпушувач. Розмішати, всипати просіяне борошно. Тісто повинне вийти густуватим, але вільно падати з ложки.
Додати в тісто болгарський перець, нарізану кубиками бринзу і кружечки маслин. Приправити спеціями, тісто перемішати і викласти в прямокутну форму. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати сорок хвилин. Готового кексу дати трохи охолонути у формі, перекласти на блюдо, нарізати скибочками. Можна подавати і теплим, і захололим. Приємного апетиту!
Просмотров: 477
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Кекс

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Бутерброди "сонечка"
Полуниця у вершках
Соус "Бер-блан"
Слойки з бутербродніци
Десерт-морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: