Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кавовий торт?
Рецепт простий, а результат чудовий. З кремом не потрібно довго чаклувати - основний інгредієнт - сирний сир («Крем-Бонжур» наприклад), бісквіт готується за спрощеним рецептом. Необхідні продукти для бісквіта П'ять яєць 80 грам крохмалю 100 грам борошна 200 грам цукру Дві чайних ложки розпушувача Для просочення За чотири чайних ложки кави і цукру 400 мл. води крему 400 мл жирних вершків 300 грам сирного сиру 100 грам цукрової пудри Приготування Бісквіт. Яйця збиваємо з цукром в пишний білий крем. Просіваємо борошно і крохмаль, змішуємо з розпушувачем, порціями додаємо до яєчної маси. Форму (роз'ємну) застеляємо папером, змащуємо маслом, виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо бісквіт хвилин сорок (перевіряємо готовність сірником). Крем. Збиваємо вершки з пудрою до стійких піків, додаємо сирний сир і ще раз збиваємо в пишну масу. Ставимо в холодильник. Просочення. Змішуємо розчинну каву і цукор, заливаємо гарячою водою. Бісквіт розрізаємо на дві половинки. Просочуємо нижній корж кавовій просоченням (щедро), викладаємо половину крему, накриваємо другим коржем і знову просочення, потім крем. Верх прикрашаємо за бажанням. Торту треба постояти ніч щоб просочитися. | |
Просмотров: 701 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |