Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кавовий торт?
![]() Необхідні продукти для бісквіта П'ять яєць 80 грам крохмалю 100 грам борошна 200 грам цукру Дві чайних ложки розпушувача Для просочення За чотири чайних ложки кави і цукру 400 мл. води крему 400 мл жирних вершків 300 грам сирного сиру 100 грам цукрової пудри Приготування Бісквіт. Яйця збиваємо з цукром в пишний білий крем. Просіваємо борошно і крохмаль, змішуємо з розпушувачем, порціями додаємо до яєчної маси. Форму (роз'ємну) застеляємо папером, змащуємо маслом, виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо бісквіт хвилин сорок (перевіряємо готовність сірником). Крем. Збиваємо вершки з пудрою до стійких піків, додаємо сирний сир і ще раз збиваємо в пишну масу. Ставимо в холодильник. Просочення. Змішуємо розчинну каву і цукор, заливаємо гарячою водою. Бісквіт розрізаємо на дві половинки. Просочуємо нижній корж кавовій просоченням (щедро), викладаємо половину крему, накриваємо другим коржем і знову просочення, потім крем. Верх прикрашаємо за бажанням. Торту треба постояти ніч щоб просочитися. | |
Просмотров: 657 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |