Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кавовий торт?
Рецепт простий, а результат чудовий. З кремом не потрібно довго чаклувати - основний інгредієнт - сирний сир («Крем-Бонжур» наприклад), бісквіт готується за спрощеним рецептом.
Необхідні продукти для бісквіта
П'ять яєць
80 грам крохмалю
100 грам борошна
200 грам цукру
Дві чайних ложки розпушувача

Для просочення

За чотири чайних ложки кави і цукру
400 мл. води

крему

400 мл жирних вершків
300 грам сирного сиру
100 грам цукрової пудри
Приготування

Бісквіт. Яйця збиваємо з цукром в пишний білий крем. Просіваємо борошно і крохмаль, змішуємо з розпушувачем, порціями додаємо до яєчної маси. Форму (роз'ємну) застеляємо папером, змащуємо маслом, виливаємо тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо бісквіт хвилин сорок (перевіряємо готовність сірником).
Крем. Збиваємо вершки з пудрою до стійких піків, додаємо сирний сир і ще раз збиваємо в пишну масу. Ставимо в холодильник.
Просочення. Змішуємо розчинну каву і цукор, заливаємо гарячою водою.

Бісквіт розрізаємо на дві половинки. Просочуємо нижній корж кавовій просоченням (щедро), викладаємо половину крему, накриваємо другим коржем і знову просочення, потім крем. Верх прикрашаємо за бажанням. Торту треба постояти ніч щоб просочитися.
Просмотров: 533
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, збиваємо

Рекомендовані рецепти:

Голландський салат з оселедцем
Сирне печиво з базиліком
Морквяний торт з сушеної журавлини
Домашні чебуреки
Калиссоны - французькі ласощі
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: