Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кавові булочки?
М'які, ароматні булочки з розсипчастого тіста готуються швидко і просто. Замість меду можна додати в склад інгредієнтів джем з цитрусових або з аґрусу.
Необхідні продукти

200 грам вершкового масла або маргарину
Дві чайних ложки розпушувача
450 грам борошна
Два яйця
Склянку цукру
100 грам родзинок
Чайна ложка розчинної кави
Столова ложка гарячої води
Мед або фруктовий джем
Щіпка солі

Приготування

Борошно просіяти в миску або на стіл гіркою, додати сіль і розпушувач. Нарізати в неї невеликими шматочками масло або маргарин, перетерти руками до стану крихти. Підсипати цукор, змішати. Зробити в середині поглиблення, влити яйця (їх попередньо злегка збити). Розчинити в гарячій воді кави, додати до яєць, швидко замісити тісто. Воно повинно вийти дуже м'яким, але до рук не повинно липнути. Якщо відчуваєте що тісто липке, підсипте ще трохи борошна. Додайте родзинки (його треба розпарити і обсушити), добре вмішайте його в тісто.
Розділіть тісто на 16 - 20 невеликих кульок. Злегка сплюсните і укладіть на змащене маслом деко. Між булочками залишайте великі проміжки, при випічці булочки збільшуються в розмірі. У серединку кожної булочки зробіть поглиблення, влийте туди трохи меду або варення. Випікаються булочки десять хвилин при температурі 220 градусів.
Просмотров: 1526
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Манник
Курячий суп із зеленим горошком
Калиссоны - французькі ласощі
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Болгарський картопляний салат
Лимонно-горіхові млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: