Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картоплю з розмарином?
Рецепт особливо порадує прихильників роздільного харчування - в ньому основний інгредієнт картоплю, до якого додано масло і спеції. Картопля з розмарином можна рекомендувати і як гарнір для м'ясних і рибних страв. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі Дві - три гілочки свіжого розмарину Дві великі цибулини 250 мл м'ясного або курячого бульйону 150 мл. молока 30 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулини розріжте навпіл і кожну половинку наріжте тонкими півкільцями. Якщо не любите ріпчаста цибуля - замініть його на цибулю-шалот, він ніжніше і не такий гострий. Розмарин (тільки листочки) злегка пам'ятаєте в ступці. Картопля очистіть від шкірки, наріжте кружечками (не дуже тонко). У форму для запікання викладіть шар картоплі, потім шар цибулі, присипте розмарином, посоліть і поперчіть. Так викладайте шари поки не закінчиться картоплю. Останній шар повинен бути з картоплі, його потрібно покласти внахлест, щоб один гурток трохи заходив на інший. Бульйон змішайте з молоком, залийте підготовлені овочі. Верх посипати розмарином, розкладіть шматочки вершкового масла і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати картоплю потрібно приблизно годину поки зверху він не стане золотистим, а в серединці - м'яким і ніжним. Якщо немає бульйону, змішайте молоко з водою. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |