Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картоплю з пікантним соусом?
Картоплю для цієї страви готуємо з вечора, вона повинна полежати в морозилці ніч, якщо тримати довше, то може з'явитися солодкуватий присмак. Заморожується картопля для того щоб при смаженні зовні вона вийшла хрусткою, а всередині була м'яка, пропарена. Що знадобиться для приготування Картопля середнього розміру Велика сіль (звичайна, кухонна) Рослинне масло для смаження Для соусу Чотири столові ложки сметани або йогурту Столова ложка майонезу Столова ложка води Пучок петрушки Паприка, сіль Чотири - п'ять зубчиків часнику Приготування Якщо картопля молода, то її можна не чистити, досить добре вимити. Нарізаємо велику картоплю скибочками, картоплю середнього розміру розрізаємо на чотири частини. Заливаємо теплою кип'яченою водою і залишаємо на двадцять хвилин. Потім промиваємо під холодною проточною водою, викладаємо в друшляк і даємо стекти воді. Перекладаємо на паперовий рушник і добре обсушуємо. Складаємо в поліетиленовий пакет або в харчовій контейнер і прибираємо в морозилку. Розігріваємо масло у фритюрниці або в каструлі і смажимо картоплю не розморожуючи. Обсмажену картоплю викладаємо на паперовий рушник, посипаємо сіллю. Для соусу подрібнюємо часник і зелень, змішати майонез і сметану (йогурт), вливаємо воду і додаємо інші інгредієнти. Підсолюємо, приправляємо перцем і викладаємо в піалу. Соус дуже зручно робити в блендері. | |
Просмотров: 586 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |