Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картоплю з курячим філе?
Спосіб приготування і склад інгредієнтів нагадують всім відомий рецепт м'яса по-французьки. Тільки замість м'яса тут використовується куряче філе.
Необхідні продукти

Чотири курячих філе
Кілограм картоплі
Сіль, перець, приправи для курки
Дві цибулини
150 грам твердого сиру
Майонез
Трохи вершкового масла

Приготування

Якщо дозволяє час, то куряче філе потрібно натерти сіллю і спеціями і залишити маринуватися на кілька годин. Але це не обов'язково.
Деко змастити вершковим маслом. Картопля очистити і нарізати тонкими кружальцями. Викласти на деко, посипати сіллю, перцем, спеціями. Куряче філе нарізати тонкими шматочками і викласти на картоплю. Якщо м'ясо не маринувалося, то його потрібно посолити і посипати спеціями для аромату. Цибулю нарізати кільцями, розкласти на філе. Зверху натерти сир, змастити майонезом і поставити запікатися в духовку. Запікати картоплю з філе потрібно близько години на середньому вогні.
Щоб картопля швидше пропікся і не пригорів, можна на початку приготування влити на деко трохи окропу - на смак це не вплине, а картопля вийде більш соковитим і м'яким.
Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, Деко

Рекомендовані рецепти:

Пиріг зі шпинатом і сиром
Салат з грейпфрутом
Кекс "селянські"
Соус "Бер-блан"
Домашні чебуреки
Манні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: