Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картоплю фарширований бринзою і помідорами?
Страва болгарської кухні. Відварну картоплю фарширується бринзою, помідорами, зеленню, яйцями - загалом, дуже і дуже смачно.
Що знадобиться для приготування
Картоплю
Три яйця
200 грам бринзи
П'ять помідорів
Дві - три головки ріпчастої цибулі
Вершкове масло
Пучок петрушки
Рослинна олія
Сіль і перець
Приготування

Картоплю чистимо, розрізаємо вздовж навпіл і виймаємо серединку. Стінки залишаємо досить товстими. Кладемо картоплю в киплячу подсоленую воду буквально на п'ять хвилин виймаємо шумівкою.
Цибулю дрібно нарізаємо і пасеруємо його в вершковому маслі. З помідорів знімаємо шкірку, м'якоть нарізаємо дрібними кубиками. Виділився сік зливаємо в окремий посуд. Натираємо на тертці бринзу, подрібнюємо зелень.
Збиваємо яйця. Додаємо до них бринзу, зелень, помідори (без соку) і цибулю, солимо і перчимо, перемішуємо.
Начиняємо картоплю приготованим фаршем, збризкуємо рослинним маслом, ставимо в гарячу духовку на середній вогонь. Запікаємо до готовності картоплі. Потім виймаємо, поливаємо соком від помідорів і знову ставимо в духовку хвилин на п'ять.
Подавати можна зі сметаною або з майонезом, з вершковим соусом.
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: виймаємо, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Домашні чебуреки
Шоколадне печиво з кракелюром
Яблучні сирники
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: