Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картоплю фарширований бринзою і помідорами?
Страва болгарської кухні. Відварну картоплю фарширується бринзою, помідорами, зеленню, яйцями - загалом, дуже і дуже смачно. Що знадобиться для приготування Картоплю Три яйця 200 грам бринзи П'ять помідорів Дві - три головки ріпчастої цибулі Вершкове масло Пучок петрушки Рослинна олія Сіль і перець Приготування Картоплю чистимо, розрізаємо вздовж навпіл і виймаємо серединку. Стінки залишаємо досить товстими. Кладемо картоплю в киплячу подсоленую воду буквально на п'ять хвилин виймаємо шумівкою. Цибулю дрібно нарізаємо і пасеруємо його в вершковому маслі. З помідорів знімаємо шкірку, м'якоть нарізаємо дрібними кубиками. Виділився сік зливаємо в окремий посуд. Натираємо на тертці бринзу, подрібнюємо зелень. Збиваємо яйця. Додаємо до них бринзу, зелень, помідори (без соку) і цибулю, солимо і перчимо, перемішуємо. Начиняємо картоплю приготованим фаршем, збризкуємо рослинним маслом, ставимо в гарячу духовку на середній вогонь. Запікаємо до готовності картоплі. Потім виймаємо, поливаємо соком від помідорів і знову ставимо в духовку хвилин на п'ять. Подавати можна зі сметаною або з майонезом, з вершковим соусом. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |