Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляну запіканку на сковорідці?
Це скоріше не запіканка, а картопляний млинець, до якого додані помідори і сир. Смачно, швидко і недорого. Що знадобиться для приготування Три невеликих картоплини Одне яйце Одна помидорка Трохи тертого сиру Сіль і перець, спеції, приправи - все за смаком Рослинна олія Приготування Яйце збити з сіллю і спеціями. За бажанням можна додати трохи зелені або домашньої аджики (якщо любите гостре). Картоплю натерти на крупній тертці, змішати з яйцем і спеціями. У сковорідці розігріти трохи олії, викласти картопляну суміш рівномірним шаром. Накрити кришкою і на середньому вогні готувати дві - три хвилини. Коли картопля підрум'яниться знизу, а зверху змінить колір (вона повинна стати як би прозорою), млинець обережно перевернути, покласти кружечки помідора, посипати тертим сиром і знову накрити кришкою. Довести до готовності, на це знадобиться не більше двох - трьох хвилин. Дуже добре така запіканка поєднується з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту! Можна урізноманітнити запіканку - додати шматочки ковбаси або шинки, бекону, а якщо любите - дрібно нарізану ріпчасту цибулину. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |