Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляну запіканку на сковорідці?
Це скоріше не запіканка, а картопляний млинець, до якого додані помідори і сир. Смачно, швидко і недорого.
Що знадобиться для приготування
Три невеликих картоплини
Одне яйце
Одна помидорка
Трохи тертого сиру
Сіль і перець, спеції, приправи - все за смаком
Рослинна олія

Приготування

Яйце збити з сіллю і спеціями. За бажанням можна додати трохи зелені або домашньої аджики (якщо любите гостре). Картоплю натерти на крупній тертці, змішати з яйцем і спеціями.
У сковорідці розігріти трохи олії, викласти картопляну суміш рівномірним шаром. Накрити кришкою і на середньому вогні готувати дві - три хвилини. Коли картопля підрум'яниться знизу, а зверху змінить колір (вона повинна стати як би прозорою), млинець обережно перевернути, покласти кружечки помідора, посипати тертим сиром і знову накрити кришкою. Довести до готовності, на це знадобиться не більше двох - трьох хвилин. Дуже добре така запіканка поєднується з салатом зі свіжих овочів. Приємного апетиту!
Можна урізноманітнити запіканку - додати шматочки ковбаси або шинки, бекону, а якщо любите - дрібно нарізану ріпчасту цибулину.
Просмотров: 480
Категория: Рецепти |
| Теги: млинець, кришкою

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Апельсинові квадратики
Салат з оселедцем (рецепт)
Булочки "Варенки"
Овочевий суп-пюре з каррі
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: