Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляну бабцю?
Страва білоруської кухні. Готується картопляна бабка в порційних глиняних горщиках. Є різні варіанти - з м'ясом і овочами, з куркою, в цьому рецепті до картоплі додані гриби, копчена грудинка і сало. Необхідні продукти Кілограм картоплі 250 грам свинини з салом (краще брати сало з проріззю) Дві великі цибулини 150 грам копченої грудинки 200 грам свіжих печериць Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Сиру картоплю очистити від шкірки і натерти його на дрібній тертці. На дрібній тертці натерти одну цибулину. Змішати, посолити і поперчити. Свиняче сало (або м'ясо з салом) нарізати кубиками, витопити жир на сковорідці. Якщо не любите шкварки, виймайте їх з сковорідки. У витопився жир додати нарізану шматочками грудку і злегка обсмажити. В іншій сковорідці обсмажити нарізаний півкільцями цибулю і гриби (їх нарізати скибочками). Змішати тертий картопля з підсмаженою грудинкою і м'ясом (салом), грибами з цибулею, посолити і поперчити за смаком. Глиняні горщики змастити маслом, викласти отриману картопляну масу, накрити кришками. Поставити в гарячу духовку, запікати при температурі 200 градусів до готовності. | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |