Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляно - курячі котлети?
У цього блюда може бути кілька варіантів. Крім картоплі і курячого м'яса додається сир і різні спеції, куряче філе обсмажується з цибулею або відварюється, а зеленню може бути і кріп і навіть листя салату. Що добре, суворих пропорцій немає, їх можна дотримуватися або готувати страву виходячи з наявності продуктів.
Що знадобиться для приготування

Куряче філе
Картопля - три - чотири штуки
Одна велика цибулина
Один жовток
100 грам сиру
Улюблені приправи і спеції
Панірувальні сухарі
Рослинна олія
Будь-яка свіжа зелень
Приготування

Відварити картоплю, розім'яти в пюре. Куряче м'ясо дрібно нарізати, можна відварити або обсмажити в рослинній олії з додаванням дрібно нарізаного лука. Якщо курка варена, то обсмажити лук. Картоплі і м'яса повинно вийти приблизно однакова по вазі кількість, але це не обов'язково дотримуватися. Змішати, додати натертий сир, яєчний жовток, спеції і прянощі, добре вимішати і прибрати отриманий фарш в холодильник на півгодини.

З готового фаршу сформувати невеликі котлетки, запанірувати в сухарях або в кунжуті і обсмажити в олії до рум'яної скоринки.

Щоб у котлеток вийшов яскравий, апетитний колір, можна у фарш додати трохи куркуми.
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, спеції

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Творожник "Далматинець"
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Печиво горіхове
Пиріг з м'ясом і овочами
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: