Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляно - курячі котлети?
У цього блюда може бути кілька варіантів. Крім картоплі і курячого м'яса додається сир і різні спеції, куряче філе обсмажується з цибулею або відварюється, а зеленню може бути і кріп і навіть листя салату. Що добре, суворих пропорцій немає, їх можна дотримуватися або готувати страву виходячи з наявності продуктів. Що знадобиться для приготування Куряче філе Картопля - три - чотири штуки Одна велика цибулина Один жовток 100 грам сиру Улюблені приправи і спеції Панірувальні сухарі Рослинна олія Будь-яка свіжа зелень Приготування Відварити картоплю, розім'яти в пюре. Куряче м'ясо дрібно нарізати, можна відварити або обсмажити в рослинній олії з додаванням дрібно нарізаного лука. Якщо курка варена, то обсмажити лук. Картоплі і м'яса повинно вийти приблизно однакова по вазі кількість, але це не обов'язково дотримуватися. Змішати, додати натертий сир, яєчний жовток, спеції і прянощі, добре вимішати і прибрати отриманий фарш в холодильник на півгодини. З готового фаршу сформувати невеликі котлетки, запанірувати в сухарях або в кунжуті і обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Щоб у котлеток вийшов яскравий, апетитний колір, можна у фарш додати трохи куркуми. | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |