Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляно-цибулевий гратен?
![]() Що знадобиться для приготування 800 грам картоплі Дві великі цибулини 250 грам шампіньйонів Часточка часнику Два яйця 100 грам сиру 200 грам сметани По пучку зеленої цибулі і петрушки 50 грам вершкового масла Дві столових ложки рослинного масла Сіль і спеції за смаком Приготування Картоплю потрібно очистити, відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити, картоплю остудити. Нарізати його скибочками або кружальцями. Поки вариться картопля, ріпчаста цибулю і часник дрібно ріжемо, зелений лук ріжемо навскоси смужками. У сковорідці розігріваємо олію на сильному вогні обсмажуємо обидва види цибулі, потім додаємо нарізані гриби і часник. Обсмажуємо до готовності грибів. В кінці солимо-перчимо, додаємо петрушку. Викладаємо суміш на дно форми для запікання. Зверху накриваємо картоплею. Змішуємо сметану, тертий сир, яйце, солимо і перчимо. Рівномірно розподіляємо суміш по картоплі, зверху кладемо невеликі шматочки вершкового масла і ставимо в духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 898 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |