Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляно-цибулевий гратен?
В цьому блюді обов'язкові інгредієнти - картоплю, цибулю і заливка. Все інше можна додавати або виключати - загалом, підбирати продукти по своєму смаку. Що знадобиться для приготування 800 грам картоплі Дві великі цибулини 250 грам шампіньйонів Часточка часнику Два яйця 100 грам сиру 200 грам сметани По пучку зеленої цибулі і петрушки 50 грам вершкового масла Дві столових ложки рослинного масла Сіль і спеції за смаком Приготування Картоплю потрібно очистити, відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити, картоплю остудити. Нарізати його скибочками або кружальцями. Поки вариться картопля, ріпчаста цибулю і часник дрібно ріжемо, зелений лук ріжемо навскоси смужками. У сковорідці розігріваємо олію на сильному вогні обсмажуємо обидва види цибулі, потім додаємо нарізані гриби і часник. Обсмажуємо до готовності грибів. В кінці солимо-перчимо, додаємо петрушку. Викладаємо суміш на дно форми для запікання. Зверху накриваємо картоплею. Змішуємо сметану, тертий сир, яйце, солимо і перчимо. Рівномірно розподіляємо суміш по картоплі, зверху кладемо невеликі шматочки вершкового масла і ставимо в духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 932 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |