Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляний штрудель?
Цей рецепт сподобається любителям несолодкої випічки. Він дуже демократичний, до складу тесту можна додати будь-які спеції і прянощі, а в компанію до картоплі додати скибочки шинки або підкопченої ковбаски, шматочки вареної курки або смажені гриби. Але й просто з картоплею буде дуже смачно. Необхідні продукти для тесту 250 грам борошна 125 мл. води 50 грам рослинного масла Приправи будь - кмин, естрагон, майоран, перець - на ваш смак. Для начинки Кілограм картоплі 300 грам сиру Дві цибулини Кілька зубчиків часнику Приготування Спочатку зробити тісто. До борошна додати сіль і спеції (приблизно чайну ложку), влити воду і рослинне масло і замісити м'яке тісто. Накрити плівкою і покласти в тепле місце, щоб воно відпочило. Приготувати начинку. Картоплю відварити в підсоленій воді до напівготовності. Воду злити, картоплю нарізати невеликими кубиками і разом з дрібно нарізаною цибулею обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Додати часник, підсолити, посипати травами і спеціями. Остудити. З тіста розкачати тонкий прямокутник, на нього розкласти начинку, зверху на картоплю покласти скибочки сиру і згорнути рулетом. Деко застелити папером для випічки, перекласти струдель і через 20 хвилин поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати сорок хвилин. | |
Просмотров: 622 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |