Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляний штрудель?
Цей рецепт сподобається любителям несолодкої випічки. Він дуже демократичний, до складу тесту можна додати будь-які спеції і прянощі, а в компанію до картоплі додати скибочки шинки або підкопченої ковбаски, шматочки вареної курки або смажені гриби. Але й просто з картоплею буде дуже смачно.
Необхідні продукти для тесту

250 грам борошна
125 мл. води
50 грам рослинного масла
Приправи будь - кмин, естрагон, майоран, перець - на ваш смак.

Для начинки

Кілограм картоплі
300 грам сиру
Дві цибулини
Кілька зубчиків часнику
Приготування

Спочатку зробити тісто. До борошна додати сіль і спеції (приблизно чайну ложку), влити воду і рослинне масло і замісити м'яке тісто. Накрити плівкою і покласти в тепле місце, щоб воно відпочило.

Приготувати начинку. Картоплю відварити в підсоленій воді до напівготовності. Воду злити, картоплю нарізати невеликими кубиками і разом з дрібно нарізаною цибулею обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Додати часник, підсолити, посипати травами і спеціями. Остудити.

З тіста розкачати тонкий прямокутник, на нього розкласти начинку, зверху на картоплю покласти скибочки сиру і згорнути рулетом. Деко застелити папером для випічки, перекласти струдель і через 20 хвилин поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати сорок хвилин.
Просмотров: 430
Категория: Рецепти |
| Теги: випічки, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Свинячі реберця в пиві
М'ясна запіканка з яйцем
Суп-пюре з петрушки з грибами
Молоді кабачки в горіховому соусі
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: