Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляний салат з редискою?
Крім всіма улюбленого і довгоочікуваного салату з редиски, зеленої цибулі і зелені, з редискою можна приготувати і більш грунтовний салат. Наприклад, з додаванням відвареної картоплі. Заправку підбирайте по своєму смаку - із сметани, йогурту або з додаванням майонезу.
Необхідні продукти
500 грам картоплі
Один довгий салатний огірок
Невеликий шматочок бринзи (грам 30 - 40)
Пучок зеленого цибулі (кілька пір'їнок)
Дві часточки часнику
Дві столові ложки майонезу
50 грам натурального йогурту або нежирної сметани
Редиска

Приготування

Відваріть картоплю в шкірці, остудити і почистіть. Остиглий картоплю наріжте пластинами або скибочками. Огірок можна очистити від шкірки - в ній корисних речовин мало. Якщо додаєте огірочки грунтові - ріжте разом з шкіркою. Нарізати огірок потрібно не дуже крупно, кубиками. Бринзу розкришите або натріть на крупній тертці. Для цього салату краще брати овечу бринзу, у неї більш терпкий і солонуватий смак. Все змішайте, приправте сіллю і перцем за смаком.

Робимо заправку. Змішуємо йогурт або сметану з майонезом, додаємо дрібно нарізану цибулю, якщо є зелень - додавайте і її теж. Заправте все пропущеним через прес часником і полити салат. Акуратно перемішайте.
Редис можна нарізати і посипати зверху, а можна змішати з іншими інгредієнтами. Якщо хочете, щоб салат вийшов більш соковитим, то редиску краще натерти на крупній тертці.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: більш, салат

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-яблучний кекс
М'ясна запіканка з яйцем
Пиріг з сиром та вишнями
Манник
Мафіни з чорницею
Мармурове тістечко
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: