Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляний салат з редискою?
Крім всіма улюбленого і довгоочікуваного салату з редиски, зеленої цибулі і зелені, з редискою можна приготувати і більш грунтовний салат. Наприклад, з додаванням відвареної картоплі. Заправку підбирайте по своєму смаку - із сметани, йогурту або з додаванням майонезу. Необхідні продукти 500 грам картоплі Один довгий салатний огірок Невеликий шматочок бринзи (грам 30 - 40) Пучок зеленого цибулі (кілька пір'їнок) Дві часточки часнику Дві столові ложки майонезу 50 грам натурального йогурту або нежирної сметани Редиска Приготування Відваріть картоплю в шкірці, остудити і почистіть. Остиглий картоплю наріжте пластинами або скибочками. Огірок можна очистити від шкірки - в ній корисних речовин мало. Якщо додаєте огірочки грунтові - ріжте разом з шкіркою. Нарізати огірок потрібно не дуже крупно, кубиками. Бринзу розкришите або натріть на крупній тертці. Для цього салату краще брати овечу бринзу, у неї більш терпкий і солонуватий смак. Все змішайте, приправте сіллю і перцем за смаком. Робимо заправку. Змішуємо йогурт або сметану з майонезом, додаємо дрібно нарізану цибулю, якщо є зелень - додавайте і її теж. Заправте все пропущеним через прес часником і полити салат. Акуратно перемішайте. Редис можна нарізати і посипати зверху, а можна змішати з іншими інгредієнтами. Якщо хочете, щоб салат вийшов більш соковитим, то редиску краще натерти на крупній тертці. | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |