Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляний кордон - пильную?
Справжній кордон - блю це м'ясний шніцель, начинений сиром і шинкою і панірований в сухарях. Але в «вільної» трактуванні готувати цю страву можна і з картоплі, фактично це варіант картопляних пиріжків.
Необхідні продукти

800 грам картоплі
Два яйця
Дві столові ложки борошна
Сіль і спеції
Шинка, варена ковбаса і сир для начинки
Рослинне масло для смаження

Приготування

Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Воду зливаємо, робимо картопляне пюре. За смаком додаємо сіль і спеції. Коли картопля трохи охолоне, вбиваємо яйця, розмішуємо і кладемо борошно. Ще раз добре вимішуємо - все, тісто готове.
Для начинки тонко ріжемо шинку і ковбасу, але можна зробити і спрощений варіант і просто нарізати скибочками. Сир ріжемо скибочками (за розміром з однаковими скибочками шинки).
На стіл підсипаємо борошна, робимо з тіста кульки, розплющуємо їх у коржі. На кожну кладемо скибочку шинки і сиру, накриваємо другим коржем і робимо пиріжок. Обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Подаємо як самостійне блюдо або разом з овочевим салатом.
Просмотров: 429
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочками, робимо

Рекомендовані рецепти:

Бутербродний торт "Полосатик"
Картопляні пиріжки з капустою
Пиріг з бринзою та руколою
Бутерброди "Пікантні"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: