Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляний кордон - пильную?
Справжній кордон - блю це м'ясний шніцель, начинений сиром і шинкою і панірований в сухарях. Але в «вільної» трактуванні готувати цю страву можна і з картоплі, фактично це варіант картопляних пиріжків. Необхідні продукти 800 грам картоплі Два яйця Дві столові ложки борошна Сіль і спеції Шинка, варена ковбаса і сир для начинки Рослинне масло для смаження Приготування Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Воду зливаємо, робимо картопляне пюре. За смаком додаємо сіль і спеції. Коли картопля трохи охолоне, вбиваємо яйця, розмішуємо і кладемо борошно. Ще раз добре вимішуємо - все, тісто готове. Для начинки тонко ріжемо шинку і ковбасу, але можна зробити і спрощений варіант і просто нарізати скибочками. Сир ріжемо скибочками (за розміром з однаковими скибочками шинки). На стіл підсипаємо борошна, робимо з тіста кульки, розплющуємо їх у коржі. На кожну кладемо скибочку шинки і сиру, накриваємо другим коржем і робимо пиріжок. Обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Подаємо як самостійне блюдо або разом з овочевим салатом. | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |