Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляні ковбаски з грибами та цибулею?
Ковбаски можна подати як самостійне блюдо з салатом зі свіжих овочів або з соліннями - маринадами. Або як гарнір до будь-якої м'ясної страви.
Необхідні продукти
Жменю сухих грибів
П'ять великих картоплин
Одне яйце
Одна цибулина
Сіль і чорний мелений перець
Панірувальні сухарі
Рослинна олія
Приготування

Картоплю очистити, розрізати навпіл і покласти разом з грибами в киплячу подсоленую воду. Відварити до готовності. Вийняти шумівкою. Картоплю розім'яти в пюре, гриби нарізати невеликими шматочками. Що стосується подальших дій - тут справа смаку. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками і обсмажити в маслі або покласти в картоплю сирим, не обсмажуючи.
Змішати цибулю, картоплю і гриби. Посолити і поперчити за смаком, додати яйце. Добре вимісити фарш і мокрими руками зробити з нього длинненькие ковбаски. Обваляти їх в сухарях, обсмажити в олії до рум'яної скоринки.
Гриби можна брати і свіжі шампіньйони. Тоді їх краще відварити окремо від картоплі, остудити і нарізати шматочками. За бажанням можна не відварювати, а злегка обсмажити разом з цибулею і потім додати фарш.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, гриби

Рекомендовані рецепти:

Сирні кекси з кропом і кмином
Бутерброди з тунцем
Смажена картопля з часниковими стрілками
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Грибний "біфштекс"
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: