Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляні ковбаски з грибами та цибулею?
Ковбаски можна подати як самостійне блюдо з салатом зі свіжих овочів або з соліннями - маринадами. Або як гарнір до будь-якої м'ясної страви. Необхідні продукти Жменю сухих грибів П'ять великих картоплин Одне яйце Одна цибулина Сіль і чорний мелений перець Панірувальні сухарі Рослинна олія Приготування Картоплю очистити, розрізати навпіл і покласти разом з грибами в киплячу подсоленую воду. Відварити до готовності. Вийняти шумівкою. Картоплю розім'яти в пюре, гриби нарізати невеликими шматочками. Що стосується подальших дій - тут справа смаку. Цибулю можна нарізати дрібними кубиками і обсмажити в маслі або покласти в картоплю сирим, не обсмажуючи. Змішати цибулю, картоплю і гриби. Посолити і поперчити за смаком, додати яйце. Добре вимісити фарш і мокрими руками зробити з нього длинненькие ковбаски. Обваляти їх в сухарях, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Гриби можна брати і свіжі шампіньйони. Тоді їх краще відварити окремо від картоплі, остудити і нарізати шматочками. За бажанням можна не відварювати, а злегка обсмажити разом з цибулею і потім додати фарш. | |
Просмотров: 713 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |