Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляні котлети з шинкою?
За таким же принципом можна готувати котлети з інших овочів, наприклад, з капусти. Смак не розчарує - крім овочів в котлети додається сир, варені яйця, шинка і зелень. Пропорції можна змінювати, наприклад, брати менше яєць і більше картоплі - в будь-якому випадку вийде дуже смачно.
Необхідні продукти

Вісім яєць
600 грам картоплі
По 100 грам сиру і шинки (ковбаси, сосисок)
Одна - дві цибулини
П'ять столових ложок панірувальних сухарів
Пучок кропу або петрушки
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Приготування

Картоплю відварити в мундирі, гарячим очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Зварити круто шість яєць, дрібно порубати. Сир натерти на тертці, шинку нарізати дрібними кубиками, подрібнити зелень і цибулю. Змішати всі інгредієнти з картоплею, додати два сирих яйця і сіль, приправити спеціями за смаком, все ретельно вимісити.
Руки змочити під холодною водою, сформувати з фаршу невеликі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла на середньому вогні. Перевертати котлети потрібно коли нижня сторона підрум'яниться, інакше вони можуть розвалитися.
Подавати гарячими або теплими, зі сметаною, овочевим салатом.
Просмотров: 695
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, яйця

Рекомендовані рецепти:

Свинина за оригінальним рецептом
Ягідно-фруктовий десерт
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Курячий суп із зеленим горошком
Шоколадно-горіхове праліне
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: