Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляні котлети з шинкою?
За таким же принципом можна готувати котлети з інших овочів, наприклад, з капусти. Смак не розчарує - крім овочів в котлети додається сир, варені яйця, шинка і зелень. Пропорції можна змінювати, наприклад, брати менше яєць і більше картоплі - в будь-якому випадку вийде дуже смачно. Необхідні продукти Вісім яєць 600 грам картоплі По 100 грам сиру і шинки (ковбаси, сосисок) Одна - дві цибулини П'ять столових ложок панірувальних сухарів Пучок кропу або петрушки Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Картоплю відварити в мундирі, гарячим очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Зварити круто шість яєць, дрібно порубати. Сир натерти на тертці, шинку нарізати дрібними кубиками, подрібнити зелень і цибулю. Змішати всі інгредієнти з картоплею, додати два сирих яйця і сіль, приправити спеціями за смаком, все ретельно вимісити. Руки змочити під холодною водою, сформувати з фаршу невеликі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити в невеликій кількості рослинного масла на середньому вогні. Перевертати котлети потрібно коли нижня сторона підрум'яниться, інакше вони можуть розвалитися. Подавати гарячими або теплими, зі сметаною, овочевим салатом. | |
Просмотров: 695 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |