Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляні коржі з начинкою?
Начинки для коржів потрібно зовсім небагато, і вона може бути самою різною. Дуже зручний рецепт для пристраивания невеликої порції м'ясного фаршу або рибки, сиру, бринзи, грибів. Якщо нічого немає, то можна просто посмажити цибулю в олії і додати його в тісто. Необхідні продукти П'ять великих картоплин 750 - 850 грам борошна Три яйця Сіль за смаком Одна - дві столові ложки цукру Столова ложка сухих дріжджів Три столових ложки рослинного масла 50 грамів рідини (молоко, картопляний відвар, вода) Будь-які спеції і приправи, зелень Для верху - одне яйце, трохи молока або води, кунжут, мак. Для начинки - відварна курка, м'ясо, риба, сир, бринза або смажену цибулю. Приготування Картоплю відварити в підсоленій воді, розім'яти в пюре з додаванням молока або відвару (води). Яйця збити, додати сіль і приправи, олія. Змішати з картоплею і поступово підсипаючи просіяне борошно замісити тісто. Воно вийде м'яким і злегка липковатым, руки потрібно час від часу змащувати маслом. В кінці замісу додати в тісто начинку. Поставити тісто в тепло для підйому. Готове тісто викласти на стіл, руки змастити маслом і розділити тісто на кілька однакових частин. З кожного шматочка тіста зробити корж, перекласти на лист паперу для випічки і накрити. Дати тісту вдруге піднятися. Духовку розігріти до 200 градусів. Нагріти деко. Перекласти коржі разом з папером на деко. Верх змастити яйцем (його змішати з водою або молоком), посипати маком або кунжутом і поставити в духовку. Випікати до золотистого кольору. | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |