Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляні коржі з начинкою?
Начинки для коржів потрібно зовсім небагато, і вона може бути самою різною. Дуже зручний рецепт для пристраивания невеликої порції м'ясного фаршу або рибки, сиру, бринзи, грибів. Якщо нічого немає, то можна просто посмажити цибулю в олії і додати його в тісто.
Необхідні продукти

П'ять великих картоплин
750 - 850 грам борошна
Три яйця
Сіль за смаком
Одна - дві столові ложки цукру
Столова ложка сухих дріжджів
Три столових ложки рослинного масла
50 грамів рідини (молоко, картопляний відвар, вода)
Будь-які спеції і приправи, зелень

Для верху - одне яйце, трохи молока або води, кунжут, мак.
Для начинки - відварна курка, м'ясо, риба, сир, бринза або смажену цибулю.

Приготування

Картоплю відварити в підсоленій воді, розім'яти в пюре з додаванням молока або відвару (води). Яйця збити, додати сіль і приправи, олія. Змішати з картоплею і поступово підсипаючи просіяне борошно замісити тісто. Воно вийде м'яким і злегка липковатым, руки потрібно час від часу змащувати маслом. В кінці замісу додати в тісто начинку. Поставити тісто в тепло для підйому.
Готове тісто викласти на стіл, руки змастити маслом і розділити тісто на кілька однакових частин. З кожного шматочка тіста зробити корж, перекласти на лист паперу для випічки і накрити. Дати тісту вдруге піднятися.
Духовку розігріти до 200 градусів. Нагріти деко. Перекласти коржі разом з папером на деко. Верх змастити яйцем (його змішати з водою або молоком), посипати маком або кунжутом і поставити в духовку. Випікати до золотистого кольору.
Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: маслом, тісто

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Сирники
Яєчня по-італійськи
Пудинг з персиків
Свинина по-китайськи
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: