Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляні бравасы?
Дуже смачне і оригінальне блюдо з картофеля.Список продуктів: шістсот-сімсот грамів картоплі; рослинна олія для смаження; Соус: 1 столів. ложечка оливкової олії; одна цибулина (нарізаємо); один зубчик часнику (роздавлений); баночка консервованих томатів, вагою чотириста п'ятдесят грамів; одна чайн. ложечка винного оцту; дві чайн. ложки вустерширського соусу; 1 чайн. ложечка соусу «Табаско»; Приготування: Картоплю чистимо, ріжемо невеликими кубиками, кладемо в миску з холодною водою. Мета - видалити зайвий крахмал.Нагреваем масло сковорідці і підсмажуємо цибуля + часничок, приблизно, чотири минуты.Убираем з вогню, коли цибуля починає змінювати колір. Консервовані помідори викладаємо в блендер і робимо пюре. Виливаємо пюре в сковорідку з луком.Ставим на вогонь і час від часу помішуємо. Кип'ятимо без кришки десять хвилин. У глибокій сковорідці гріємо масло. Картопля виймаємо і сушимо рушником з паперу. Смажимо картоплю в кілька прийомів до золотистого кольору. Викладаємо стікати на паперовий рушник. Томатну суміш приправляємо соусами, оцтом, кладемо туди смажену картоплю, перемішуємо і розкладаємо страву по тарілках. | |
Просмотров: 573 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |