Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляні бравасы?
Дуже смачне і оригінальне блюдо з картофеля.Список продуктів:
шістсот-сімсот грамів картоплі;
рослинна олія для смаження;
Соус:
1 столів. ложечка оливкової олії;
одна цибулина (нарізаємо);
один зубчик часнику (роздавлений);
баночка консервованих томатів, вагою чотириста п'ятдесят грамів;
одна чайн. ложечка винного оцту;
дві чайн. ложки вустерширського соусу;
1 чайн. ложечка соусу «Табаско»;
Приготування:
Картоплю чистимо, ріжемо невеликими кубиками, кладемо в миску з холодною водою. Мета - видалити зайвий крахмал.Нагреваем масло сковорідці і підсмажуємо цибуля + часничок, приблизно, чотири минуты.Убираем з вогню, коли цибуля починає змінювати колір.
Консервовані помідори викладаємо в блендер і робимо пюре. Виливаємо пюре в сковорідку з луком.Ставим на вогонь і час від часу помішуємо. Кип'ятимо без кришки десять хвилин.
У глибокій сковорідці гріємо масло. Картопля виймаємо і сушимо рушником з паперу. Смажимо картоплю в кілька прийомів до золотистого кольору. Викладаємо стікати на паперовий рушник. Томатну суміш приправляємо соусами, оцтом, кладемо туди смажену картоплю, перемішуємо і розкладаємо страву по тарілках.
Просмотров: 538
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, чайн

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Сирна запіканка
Домашній кекс
Картопля в паприці (рецепт)
Рибка по-провансальски
Макарони з шинкою і грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: