Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляне пюре з базиліком?
Гарнір з картоплі з базиліком - відмінний спосіб урізноманітнити картопляне пюре. Аромат і смак гарніру можна підкоригувати - додати менше або більше зелені, спеції, часник і перець.
Що знадобиться для приготування
Кілограм картоплі
100 - 150 мл молока
Вершкове масло (приблизно півпачки - близько 100 граммм)
Жменю листя свіжого базиліка (за смаком)
Часточка часнику або трохи чорного меленого перчика
Сіль за смаком

Приготування

Картоплю чистимо, ріжемо невеликими шматочками. Воду доводимо до кипіння, кладемо сіль за смаком, картопля, даємо закипіти й варимо до готовності.
Вершкове масло розтоплюємо, даємо трохи охолонути. Чистимо часник, базилік моєму, даємо стекти воді. Завантажуємо в чашу блендера часник, базилік, вливаємо вершкове масло і подрібнюємо до стану однорідної кашки.
З готового картоплі зливаємо воду. Підігріваємо молоко. Картоплю розминаємо в пюре, розвести молоком до бажаної консистенції і додаємо масло з базиліком і часником. За смаком можна додати трохи чорного меленого перцю.
Приємного апетиту!
Просмотров: 535
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, масло

Рекомендовані рецепти:

Кулеб'яка з капустою і яйцем
Сирні конвертики
Бутерброди з тунцем
Ватрушка "Ласун"
Шоколадний торт-бізі
Чанахи: рагу по-грузинськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: