Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопля тушкована з м'ясними фрикадельками?
Для приготування цієї страви візьміть наступні інгредієнти (на шістнадцять штук картоплин - сімсот грам м'ясного бульйону):
М'ясо - двісті грам;
Лук - одна середня цибулина;
Морква - одна штука;
Молоко або вода - одна столова ложка;
Борошно - одна столова ложка;
Вершкове масло - одна столова ложка;
Сіль, перець - за смаком;
Лавровий лист - два листочки.


Приготування:

1. Яловичину або свинину ретельно промийте, видаліть плівки, порізати на шматки і двічі пропустіть через м'ясорубку. Додайте у фарш сіль, перець, нашатковану ріпчасту цибулю, спасерованную борошно, трохи молока або води. Все добре перемішайте.

2. Отриману масу обробити на фрикадельки (кульки), вагою по десять - дванадцять грамів і злегка обсмажте в олії. Після перекладіть в каструлю, залийте м'ясним бульйоном і варіть при слабкому кипінні п'ятнадцять хвилин.

3. На бульйоні, що залишився після варіння, приготуйте рідкий білий соус. В окрему каструльку покладіть картоплю, нарізану часточками, нарізані та підсмажені на олії цибулю і моркву, лавровий лист, перець
Налийте дві третини кількості білого соусу і тушкуйте на слабкому вогні до готовності.

4. Залишилися соусом залийте фрикадельки і доведіть до кипіння.

При подачі на стіл в тарілки покладіть картоплю і фрикадельки з соусом.
Просмотров: 500
Категория: Рецепти |
| Теги: столова, перець

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Пудинг з фініками
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Хлібні булочки з розмарином
Яблучний пиріг з штрейзеля
Млинці з зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: