Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати капусту зі свининою по-румунськи?
Щоб приготувати капусту зі свининою по-румунськи вам знадобляться наступні інгредієнти:
Свинина - шістсот грамів;
Лук - дві штуки;
Жир - одна столова ложка;
Рис - половина склянки;
Кисла капуста - вісімсот грам;
Молоко або м'ясний бульйон - одна третя склянки;
Борошно - одна - дві столові ложки;
Кмин - одна неповна чайна ложка;
Червоний мелений перець - одна чайна ложка;
Вершки - одна четверта склянки;
Томат - пюре - одна столова ложка;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. Цибулю очистіть, нашаткуйте, обсмажте в жирі.

2. Свинину пропустіть через м'ясорубку, посоліть, посипте перцем, змішайте з цибулею і ошпаренным рисом.

3. Каструлю змастіть жиром, вкладете в неї кислу капусту, попередньо змішану з кмином, і м'ясо, чергуючи їх шарами. Залийте все водою, закрийте кришкою і тушкуйте в духовці.

4. Незадовго до закінчення гасіння розведіть в молоці, бульйоні, або вершках борошно, додайте томатне пюре і прокип'ятіть (час від часу струшуючи каструлю).

Капуста повинна вийти дуже соковитою. По закінченні можна ще раз посолити.
Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: капуста, капусту

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
Гострий соус до м'яса
Торт "Прага"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Смачні пончики
Пиріг-галета з журавлиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: