Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати капусту з чорносливом та ізюмом?
Ви пробували тушковану капусту з сухофруктами? Дуже цікаве поєднання продуктів - пікантне, з різними смаковими відтінками - це страва неодмінно заслуговує уваги і його варто спробувати. Ну а далі - вирішіть, наскільки воно доведеться за смаком. Що знадобиться для приготування 700 грам білокачанної капусти Одна цибулина 70 грам чорносливу 50 грам родзинок 50 мл яблучного оцту Половина чайної ложки кмину Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Капусту шаткуємо як зазвичай. Цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо її на рослинній олії. Потім додаємо капусту, обсмажуємо хвилин десять. Солимо за смаком. Промиваємо сухофрукти, якщо чорнослив сухий, заливаємо його окропом на пару хвилин. Потім нарізаємо шматочками. Додаємо разом з родзинками в капусту, приправляємо кмином, накриваємо кришкою і на слабкому вогні готуємо ще хвилин десять. В кінці приготування вливаємо оцет, перемішуємо, знову накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні п'ять хвилин. Якщо капуста молода, процес приготування йде швидше, якщо сухувата, то потрібно підлити трохи водички і тушкувати до м'якості і потім додавати сухофрукти. | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |