Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати капусту з чорносливом?
Православний піст, це зовсім не означає, що харчуватися треба прісно і без смаку. Існує велика кількість пісних страв, які смачні і поживні. І одне з них, це тушкована капуста з чорносливом. Що нам потрібно для приготування? - 1 середній качан свіжої капусти; - 1-2 головки ріпчастої цибулі; - 1 стакан очищеного чорносливу без кісточок; - 1-2 моркви; - 1-2 столових ложки томатної пасти; - 1 столова ложка цукру; - рослинне масло; - сіль, перець, лавровий лист за смаком. Приготування. Капусти помити і дрібно нашаткувати. Моркву натерти на тертці (великої). На гарячу сковороду вилити олію і викласти нашатковану капусту і моркву. Обсмажити протягом 3-4 хвилин. Далі викласти на сковороду нарізану великими кільцями ріпчасту цибулю і продовжувати тушкувати на середньому вогні. Чорнослив попередньо вимочити в окропі 10 хвилин, для додання їй м'якості, потім нарізати четвертинками і викласти на капусту. Додати за смаком сіль, цукор, перець і томатну пасту. Все це перемішати і тушкувати на середньому вогні ще хвилин 10-15. Блюдо готове. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 691 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |