Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати капусту з чорносливом?
Православний піст, це зовсім не означає, що харчуватися треба прісно і без смаку. Існує велика кількість пісних страв, які смачні і поживні. І одне з них, це тушкована капуста з чорносливом.
Що нам потрібно для приготування?
- 1 середній качан свіжої капусти;
- 1-2 головки ріпчастої цибулі;
- 1 стакан очищеного чорносливу без кісточок;
- 1-2 моркви;
- 1-2 столових ложки томатної пасти;
- 1 столова ложка цукру;
- рослинне масло;
- сіль, перець, лавровий лист за смаком.
Приготування.
Капусти помити і дрібно нашаткувати. Моркву натерти на тертці (великої). На гарячу сковороду вилити олію і викласти нашатковану капусту і моркву. Обсмажити протягом 3-4 хвилин. Далі викласти на сковороду нарізану великими кільцями ріпчасту цибулю і продовжувати тушкувати на середньому вогні.
Чорнослив попередньо вимочити в окропі 10 хвилин, для додання їй м'якості, потім нарізати четвертинками і викласти на капусту. Додати за смаком сіль, цукор, перець і томатну пасту. Все це перемішати і тушкувати на середньому вогні ще хвилин 10-15. Блюдо готове.
Приємного апетиту!
Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: 1-2, це

Рекомендовані рецепти:

Ажурні млинці
Ескалопи з свинини
Пиріг "Зебра"
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Апельсинові мафіни
Безе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: